Ο πατέρας του Τζολάκη σπαράζει στο κλάμα στην αγκαλιά του γιου του μετά το «θαύμα» του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στα πέναλτι που χάρισαν τη νίκη στη ομάδα.

Το βίντεο με τον Κωνσταντή Τζολάκη να αγκαλιάζει τον πατέρα του στην εξέδρα μετά το φινάλε του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, «μιλάει» από μόνο του.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία!

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (3-2, 1-0 κ.δ.) πέρασαν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε και έκλεισαν εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa Conference League. Την πρώτη φορά που η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να φτάσει σε αυτή τη φάση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στη ρώσικη ρουλέτα ο Κωνσταντής Τζολάκης ήταν εκπληκτικός. Ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε δύο πέναλτι, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ έπιασε τρία, το τελευταίο του Μπονούτσι και με 3-2 στα πέναλτι ο Ολυμπιακός πήρε μία τρομερή πρόκριση.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Έλληνας τερματοφύλακας στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο φυλαχτό που του έδωσε ο πατέρας του, με τους δύο τους να έχουν μία συγκινητική στιγμή στην εξέδρα του «Σουκρού Σαράτσογλου». Συγκεκριμένα ο Τζολάκης πήγε εκεί που βρισκόταν ο πατέρας του και τον αγκάλιασε.

@novasportsgr

Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον πρωταγωνιστή της πρόκρισης #tzolakis #Olympiacos #novasportsgr

♬ πρωτότυπος ήχος – Novasports

Πλέον η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα βρει απέναντί της την Άστον Βίλα. Η οποία προκρίθηκε επίσης μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, επικρατώντας της Λιλ με 4-3 (2-1 κ.δ.).

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 2 Μαΐου στην Αγγλία, όπου οι δύο ομάδες θα δώσουν τη «μάχη τους για να πάρουν το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μία εβδομάδα αργότερα, στις 9 Μαΐου.

Πηγή: sportal.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook