Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Βόλου για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, με τον Τζον Τοράλ να σκοράρει αμφότερα τα γκολ των Κρητικών.

Ο ΟΦΗ κέρδισε στο Ηράκλειο τον Βόλο με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League, με το σύνολο του Τραϊανού Δέλλα να ανεβαίνει στην 2η θέση της βαθμολογίας.


Tο παιχνίδι είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς ο ΟΦΗ βρίσκεται αρκετά μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού, σε αντίθεση με τον Βόλο ο οποίος έχει μόλις τέσσερεις πόντους περισσότερους από την προ τελευταία Κηφισιά.

Παρόλα αυτά ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και χάρη στα δυο γκολ από τον Τοράλ στο 28΄και στο 49΄ έφτασε στη νίκη.

Το αυτογκολ του Λαμπρόπουλου στις καθυστερήσεις του αγώνα δεν ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην Θεσσαλία με άδεια χέρια.

Με αυτή του τη νίκη ο ΟΦΗ έφτασε τους 34 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο, ενώ ο Βόλος έμεινε στους 29.


ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72΄ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Λουκάο, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (79΄ Γκλάζερ), Τοράλ (64΄ Γκαγέγκος), Ριέρα, Μπάκου (72΄ Μοσκέρα), Ισέκα (79΄ Φελίπε Λουίζ)

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Λούνα (85΄ Κίτσος), Ντε Καμπς (62΄ Τρουιγέ), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μύγας (62΄ Μπερτόλιο), Κόμπα, Ασεχνούν (70΄ Ποπέσκου), Γκαρσία (70΄ Μωραΐτης)

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook