Ενθουσιασμένοι οι πολιτικοί αρχηγοί με την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού. Οι αναρτήσεις τους

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την Άστον Βίλα και στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και με συνολικό σκορ 6-2 προκρίθηκε στον τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί στις 29 Μαϊου στην ΟΠΑΠ Αρίνα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Χ συνεχάρη τους ερυθρόλευκους για την τεράστια επιτυχία τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφαρθεί και στην πρόκρισή των αιωνίων στο Final 4 του Βερολίνου.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν να διαπρέπουν και να μας κάνουν περήφανους! Μετά την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final 4 της EuroLeague, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Στέφανος κασσελάκης λίγα λεπτά μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης επί της Άστον Βίλα, έγραψε στο «Χ».

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη πρόκριση. Ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης ποδοσφαίρου μετά από 53 χρόνια. Τι εβδομάδα! Ύστερα από τις προκρίσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, στο f4 του Βερολίνου. Η Ελλάδα που αγωνίζεται, ιδρώνει τη φανέλα και κερδίζει».


Συγχαρητήρια για την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού, στον τελικό του Uefa Europa Confernce League έδωσε και ο Νίκος Ανδρουλάκης, με μήνυμα στο «X».

Αναλυτικά ο Νίκος Ανδρουλάκης έγραψε στον λογαριασμό του στο «X»
«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του UEFA Europa Conference League, μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook