ΠΑΟΚ: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί μέσα κι έξω από το γήπεδο της Τούμπας μέχρι τον Λευκό Πύργο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Βίντεο
Στο γήπεδο της Τούμπας μπήκαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.
Tον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στη Stoiximan Super League 1 για τη σεζόν 2023/24 πανηγύρισε απόψε (19/5) ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε 2-1 του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έτσι … έκοψε πρώτος το νήμα.
Αρκετοί φίλαθλοι έχουν μπει εντός του γηπέδου, έχουν ανάψει πυρσούς και πανηγυρίζουν την νίκη του Δικεφάλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη Θεσσαλονίκη.
Περίπου στις 00:00 αναμένεται να φτάσει η κούπα στο γήπεδο της Τούμπας για την φιέστα. Η αποστολή της ομάδας ετοιμάζεται μετά την αποχώρησή του από το «Κλεάνθης Βικελίδης» να μεταβεί στην Τούμπα για να πανηγυρίσει με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή.
Δείτε εικόνα από το γήπεδο της Τούμπας στο βίντεο του thestival.gr:
Μετά την λήξη του αγώνα και την νίκη του ΠΑΟΚ φίλαθλοι άναψαν πυρσούς στο κέντρο, πλησίον του Λευκού Πύργου και έριξαν πυροτεχνήματα στην Τούμπα και σε άλλες περιοχές της πόλης.
Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν βγει στους δρόμους στο κέντρο της πόλης και κατευθύνονται προς τον Λευκό Πύργο για να πανηγυρίσουν την νίκη του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης.
Ολες οι Ειδήσεις
- MAD VMA 2026: Δάκρυσε η Ελένη Φουρέϊρα όταν παρέλαβε το βραβείο – Η αναφορά στην οικογένεια της – Βίντεο
- Mad VMA 2026: Η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου για τα 30 χρόνια καριέρας του και το θερμό φιλί στην Υβόννη Μπόσνιακ (βίντεο)
- Βασίλης Ζούλιας για Γιωτόπουλο: – “Δεν με συγκινεί η εικόνα του γερασμένου κτήνους , θα ήθελα να πεθάνει πίσω από τα σίδερα”
- «Βγήκαν τα μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες: «Γελοία η προσέγγισή σου» λέει η Διαμαντοπούλου στον Δούκα, στήριξες τη ΝΔ της απαντά ο δήμαρχος
- Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα τη συμφωνία με το Ιράν: Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ και αίρονται οι κυρώσεις – Τα 14 σημεία
- Π. Παυλόπουλος: Πώς η καταχρηστική, και μάλιστα κατά συρροήν, επίκληση της Εθνικής Ασφάλειας εις βάρος του θεμελιώδους δικαιώματος προστασίας του απορρήτου των επικοινωνιών οδήγησε στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Ελεονώρα Μελέτη: Είναι χυδαίο ανήλικα παιδιά να γίνονται influencers
- Κατσέλη: Να συμπορευτεί η ΕΛΑΣ του Τσίπρα με το ΠΑΣΟΚ, να αποφασίσει ο Ανδρουλάκης πού θέλει να πάει (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook