Επιστρέφει στην Αθήνα η αποστολή του Παναθηναϊκού, μετά τη μεγάλη νίκη στο Βερολίνο, για την κατάκτηση του 7ου τροπαίου στην Ιστορία της ομάδας

Στις 11:00 ώρα Ελλάδας αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού από το Βερολίνο και θα αφιχθεί στην Αθήνα, στις 13:30 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου και ακολούθως θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου.

Το αεροδρόμιο πρόκειται να βουλιάξει από τους τρελαμένους φίλους του «τριφυλλιού», οι οποίοι έχουν στήσει non-stop πάρτι από το βράδυ της Κυριακής για την ομάδα του Αταμάν. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει από την ΚΑΕ, θα ακολουθήσει γύρος του θριάμβου, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έως τη βάση του Παναθηναϊκού. Δηλαδή μέχρι το ΟΑΚΑ, όπου θα μεταβεί το «τριφύλλι» με ανοιχτό-καταπράσινο λεωφορείο.

Αν και υπήρχαν σκέψεις να μετατεθεί για αργότερα η αναχώρηση, ώστε να έχουν χρόνο να ξεκουραστούν οι Πρωταθλητές Ευρώπης, αφού η νύχτα θα ήταν μεγάλη, με τα επινίκια για την κατάκτηση του 7ου τίτλου Euroleague στην Ιστορία του συλλόγου, 13 χρόνια μετά το τελευταίο, στην ΚΑΕ αποφάσισαν να μην προβούν σε αλλαγή της ώρας αναχώρησης.

Οι πανηγυρισμοί
«Πλημμύρισαν χτες το βράδυ οι δρόμοι της Αθήνας με φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ γιορτάζουν την κατάκτηση τροπαίου. Αυτήν τη φορά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο μπάσκετ.
Στην Ομόνοια εκατοντάδες κόσμου βγήκαν στους δρόμους, μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook