Μια μεγάλη γιορτή μέσα κι έξω από το γήπεδο αλλά και σε όλη την Αθήνα για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Φιορεντίνα.

Μικροί και μεγάλοι στο γήπεδο της OPAP ARENA , οπαδοί του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα γεμίζουν τις εξέδρες. Κυριαρχεί το πάθος, ακούγονται συνθήματα και από τις δύο πλευρές καθώς οι οπαδοί εισέρχονται και κάθονται στις εξέδρες του γηπέδου της ΑΕΚ ARENA.

Υπολογίζεται ότι τα 2/3 του γηπέδου θα έχουν ερυθρόλευκο χρώμα αφού αρκετά από τα λεγόμενα «ουδέτερα» εισιτήρια της UEFA κατέληξαν στα χέρια οπαδών του Ολυμπιακού.

Έτοιμα τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και οι φανέλες στις θέσεις τους

Έξω από την ΟΠΑΠ Arena επικρατεί το αδιαχώρητο. Οι φίλοι του Ολυμπιακού καταφθάνουν κατά εκατοντάδες. Ακολουθεί εξονυχιστικός έλεγχος από τις αστυνομικές Αρχές.

Με επίκεντρο τον Πειραιά, γιγαντοοθόνες έχουν στηθεί σε κεντρικές πλατείες ανά την επικράτεια και μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν από το MEGA που θα μεταδώσει ζωντανά την ιστορική αναμέτρηση.

Η μεγάλη στιγμή του τελικού του Conference League έφτασε. Ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη στιγμή της ένδοξης διαδρομής του και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα ξεκίνησε από το γήπεδο Καραϊσκάκη. Το πάρτι συνεχίστηκε στους δρόμους του Πειραιά. Το Πασαλιμάνι βάφτηκε κόκκινο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA .

Από τις 2 το μεσημέρι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πήγαν στην πλατεία Κοραή. Εκεί από γιγαντοοθόνη θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό.

«Μία πολύ σημαντική μέρα και για τον Ολυμπιακό, φυσικά για τον Πειραιά, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τη χώρα. Κατεβαίνουμε με αισιοδοξία και νομίζω θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα», είπε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Όσοι δεν μπορέσουν να δουν τον ιστορικό τελικό με τη Φιορεντίνα από κοντά, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον ιστορικό αγώνα των Πειραιωτών από το Mεγάλο Kανάλι.

Περισσότερες από 50 κάμερες και 30 δημοσιογράφοι επιστρατεύτηκαν για την κάλυψη της μεγάλης βραδιάς του Ολυμπιακού.

Απέραντο ερυθρόλευκο πάρτι από νωρίς στον Πειραιά

Γιγαντοοθόνες έχουν στηθεί στην Πλατεία Ηρώων στο Πέραμα, στα Καμίνια στην πλατεία “Γεωργίου Γεννηματά”, στην Πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά.

Mini lock down στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κάγκελα σε κάθε σημείο γύρω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεκάδες αστυνομικά μπλόκα και αυστηροί έλεγχοι σε οχήματα και πεζούς.

Δέκα ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας θυμίζει άδεια πόλη όλα τα αυτοκίνητα γύρω από τις γειτονιές του γηπέδου έχουν απομακρυνθεί με τις μετακινήσεις των κατοίκων να γίνονται μόνο με τα πόδια.

Η αποψινή νύχτα αναμένεται να είναι μαγική και πολύ μεγάλη.

«Αστακός» το γήπεδο της ΑΕΚ Arena: Ομάδες αντιτρομοκρατικής και ΕΥΠ μέσα και έξω από το γήπεδο

Ισχυρή αστυνομική δύναμη κάνει αισθητή την παρουσία της με συνεχείς ελέγχους κατά την άφιξη των οπαδών του Ολυμπιακού .

Με συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ από τον Περισσό στο γήπεδο  οι οπαδοί του Ολυμπιακού
Στον Περισσό πριν από λίγο έφτασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook