Προκρίθηκε στους «16» της ξιφασκίας η Δώρα Γκουντούρα
Την πρόκριση στους «16» του ολυμπιακού τουρνουά της ξιφασκίας πανηγύρισε η Δώρα Γκουντούρα, η οποία επικράτησε με 15-3 της Καναδής, Πάμελα Μπριντ΄Αμούρ.
Το ταξίδι της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 συνεχίζει η Δώρα Γκουντούρα!
Η 27χρονη πρωταθλήτρια ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο Παρίσι, επικρατώντας με χαρακτηριστική ευκολία με σκορ 15-3 της Καναδής, Πάμελα Μπριντ΄Αμούρ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «16» του τουρνουά της σπάθης Γυναικών!
Η Ελληνίδα ξιφομάχος (που ανήκει στην Team Future της bwin) «καθάρισε» από νωρίς την αναμέτρηση, παίρνοντας από νωρίς το πάνω χέρι στο ματς, κατακτώντας τους πρώτους 12 πόντους του αγώνα!
Πλέον, η Γκουντούρα, που είναι Νο.6 του ταμπλό, θα κληθεί σε λίγες ώρες (16:00) να αντιμετωπίσει την Γαλλίδα, Σεσίλια Μπερνέρ (Νο. 11 του ταμπλό) με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του αγωνίσματος!
Θυμίζουμε πως η σπάθη Γυναικών θα ολοκληρωθεί σήμερα με τον τελικό να διεξάγεται στις 22:45.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννας Τούνη: Ταξιδάκι με φίλους στη Βαρκελώνη– Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
- Κρήτη: Ένας 54χρονος δολοφόνησε πυροβολώντας εξ επαφής 21χρονο άνδρα τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για το θάνατο του γιού του σε τροχαίο
- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βίντεο με τη Ρία Ελληνίδου να χοροπηδά στο τραμπολίνο που αγόρασε για τον γιο του, Πάρη
- Ενθουσιασμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Έχουμε γίνει διεθνείς» – Βίντεο
- Νότης Σφακιανάκης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – Πέθανε η αδερφή του
- Στην Αθήνα εντός του 2026 Τράμπ, Χέγκσεθ και Ρούμπιο
- Σε βαθμό κακουργήματος διώκεται ο Πακιστανός ντελιβεράς που πετούσε πέτρες σε περαστικούς σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία (βίντεο)
- Marfin: Συγκινεί η μητέρα της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου 16 χρόνια μετά – «Πιστεύω ότι το έγκλημα θα διαλευκανθεί» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook