Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλέχθηκε πρώτος από τον Λεμπρόν Τζέιμς για την ομάδα του All Star Game που θα γίνει την Κυριακή, την ώρα που οι Μπακς νικούσαν τους Μέμφις.

«Η ομάδα του Λεμπρόν επιλέγει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τον Greek Freak»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πήγε στα σίγουρα επιλέγοντας τον πρώτο παίκτη για την ομάδα του στο All Star Game του ΝΒΑ. Και στη συνέχεια πήρε επίσης μαζί του Λούκα Ντόντσιτς, Νίκολα Γιόκιτς και Στεφ Κάρι. Η Dream Team του 21ου αιώνα! Η ομάδα του Κέβιν Ντουράντ δεν έχει καμία τύχη την Κυριακή.

«Αυτή είναι η αρχική πεντάδα; Τελείωσε, παιδιά. Εγώ, ο ΛεΜπρόν, ο Λούκα (Ντόντσιτς), Γιόκιτς κι ο Στεφ (Κάρι); Φίλε, είναι καλή αρχική πεντάδα» ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Αντετοκούνμπο έμαθε τα νέα αμέσως μόλις ο Χολιντέι είχε χαρίσει τη νίκη στους Μπακς μέσα στο Μέμφις με 112-111. Ο Γιάννης είχε απολογισμό 26 πόντων, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Νέα ήττα για Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα

Στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός παίζοντας ξανά χωρίς Νέντοβιτς και Παπαπέτρου έχασε στο Μόναχο από την Μπάγερν με 76-71. Ο Χεζόνια ήταν ξανά ο πρώτος σκόρερ με 14 πόντους, αλλά ο Μπόλντγουιν ήταν αξεπέραστο πρόβλημα για την πράσινη άμυνα.

«Ήμαστε λίγο αφελείς, αλλά μείναμε στο παιχνίδι. Γενικά μου άρεσε η προσπάθεια, μείναμε στο παιχνίδι» σημείωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί των επτά ηττών. Ο Κώστας Κουφός θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ.

«Όσο χρόνο συμμετοχής παίρνω, θα δίνω το 100%. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης για κάθε εμφάνιση που κάνεις» σημείωσε ο έλληνας σέντερ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν πονάει πια στη μέση του και πιθανόν θα επιστρέψει μετά την απουσία του από τον αγώνα με την Μπασκόνια.

Από το Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook