Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμετράται σήμερα στα προημιτελικά του Ρότερνταμ Όπεν με τον Ρώσο Κατσάνοφ ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε στον αποψινό τελικό του μήκους Ανδρών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Τορούν.

Ένα και καλό. Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,04 μέτρα και τέσσερα εκατοστά προκρίθηκε από την πρώτη κιόλας προσπάθεια στον τελικό του μήκους, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Πολωνίας και απόψε θα υπερασπιστεί τον τίτλο του ως το απόλυτο φαβορί του αγωνίσματος. Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έχει χάσει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση από το 2018 και έχει και την κορυφαία επίδοση φέτος στην Ευρώπη με 8.21

Στο τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε με 2-1 σετ 6-4, 4-6 και 7-5 τον Πολωνό Χουρκάτς, νούμερο 30 στον κόσμο και πέρασε στην προημιτελική φάση του τουρνουά στο Ρότερνταμ Ο Έλληνας άσος της αντισφαίρισης αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ, που είναι 21ος στην παγκόσμια κατάταξη για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αντιθέτως η Μαρία Σάκκαρη έμεινε εκτός τετράδας στο τουρνουά της Ντόχα. Έχασε 2-0 σετ 6-3 και 6-1 από την σπουδαία Ισπανίδα Γκάμπι Μουγκουρούθα την οποία είχε νικήσει πριν από δύο μήνες στο Αμπού Ντάμπι και πλέον στρέφει την προσοχή της στη διοργάνωση του Ντουμπάϊ την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο πόλο, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 8-8 με τη γερμανική Σπαντάου στη Ρώμη χάρη στο «χρυσό» γκολ του Ντάουμπε 14 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στο final 8 του Champions League ενόψει των αγώνων της τρίτης φάσης τον Απρίλιο.

Από το Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook