«Φωτιά» στην ουρά έβαλε σήμερα (6/3) η ΑΕΛ, που κέρδισε στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ με 3-2 και ναι μεν παρέμεινε στην τελευταία θέση, όμως πλέον βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από Παναιτωλικό, Λαμία και τους Κρητικούς.

Οι οποίοι γνώρισαν την 9η σερί ήττα τους και έχουν περιέλθει σε δύσκολη θέση.

Ο Γιώργος Σίμος ξεκίνησε με τον  Σωτηρίου κάτω από τα γκολπόστ, τους Ουές, Διαμάντη, Γιαννούλη, Κοροβέση στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τον Μεγιάδο «6άρι», τους Στάικο, Ντε Γκουζμάν εσωτερικούς, τους Στάρτζεον Σαρδινέρο στα άκρα και τον Γρίβα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Τζιανλούκα Φέστα είχε τον Νάγκι στο τέρμα, τους Μπέρτο, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμφόσκι στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τον Κολομπίνο «6άρι»,  δίπλα του ως «8άρι» τον Μπεν Χατίρα, τους Νικολιά, Πινακά στα άκρα και ο Ακούνια κοντά στον προωθημένο Ντουρμισάι.

«Φωτιά» στην ουρά έβαλε η ΑΕΛ, μετά το σημερινό (6/3) 3-2 που κέρδισε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Πλέον οι «βυσσινί» «σκαρφάλωσαν» στους 16 βαθμούς και ναι μεν παρέμειναν τελευταίοι όμως πλέον βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από Παναιτωλικό, Λαμία και τους Κρητικούς, που γνώρισαν την 9η σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα!

gazzetta.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook