Λεβαδειακός – Πανσερραϊκός 1-0: Νίκη με υπογραφή Γιαννιώτα για τους Βοιωτούς
Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού στο "Λάμπρος Κατσώνης", στην αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της Super League.
Ο Λεβαδειακός πέτυχε την δεύτερη νίκη του στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και πλέον είναι 10ος με 17 πόντους. Από την άλλη, π Πανσερραϊκός έμεινε ως είχε και πλέον ισοβαθμεί με τους Βοιωτούς. Αμφότεροι βρίσκονται στο +5 από την 13η Athens Kallithea, αλλά και το -2 από τους 8ους Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.
Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο από πλευράς κατοχής, αν και οι γηπεδούχοι έμοιαζαν πιο απειλητικοί. Μάλιστα, στο 24′ είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία, με τον Λιάγκα να πιάνει κεφαλιά από σέντρα του Κωστή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 28′ ήρθε νέα σημαντική στιγμή, με τον Βήχο να σεντράρει και τον Κωστή να πιάνει… αέρα από πολύ ευνοϊκή θέση. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί λίγο πριν το ημίχρονο με μία κεφαλιά του Χατζηστραβού, η οποία πέρασε άουτ.
Οι Βοιωτοί βγήκαν από τα αποδυτήρια με… φόρα κι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Πεντρόζο να κάνει προβολή από κοντά, αλλά τον Γκουγκεσασβίλι να μπλοκάρει. Στο 77ο λεπτό οι ισορροπίες άλλαξαν, όταν ο Ζελέν δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό χτύπημα στον Κωστή. Οι παίκτες του Παπαδόπουλου πίεσαν ακόμα περισσότερο, θέλοντας να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Εν τέλει τα κατάφεραν στο 83′ όταν ο Βήχος έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά και ο Γιαννιώτας εκτέλεσε εν κινήσει για το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα, ο Γκουκεσασβίλι σταμάτησε δύσκολα μία κεφαλιά “ψαράκι” του Ζίνι. Στις καθυστερήσεις η αριθμητική ισορροπία επανήλθε, όταν ο Κωστή δέχθηκε δεύτερη κίτρινη. Ωστόσο, το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε, με την ομάδα της Λιβαδειάς να κατακτά τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.
ΓΚΟΛ: 83′ Γιαννιώτας
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Μορέιρα (78′ Όζμπολτ), Βήχος, Κάτρης, Λιάγκας, Τσόκαϊ, Κωστή, Πεντρόσο (68′ Ρόμο), Ζίνι, Συμελίδης (58′ Γιαννιώτας), Κάσσος.
Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Μπέργκστρομ, Καρασαλίδης (75′ Δεληγιαννίδης), Φαρές, Ντάβιντσον, Στάικος, Ζελέν, Κουτσογούλας, Χατζηστραβός (80′ Λιάσος), Σαλαζάρ (86′ Τέρζιτς), Τομάς (86′ Σοφιάνος).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:
Σάββατο 4 Ιανουαρίου
Athens Kallithea – Λαμία 2-1
Κυριακή 5 Ιανουαρίου
Λεβαδειακός – Πανσερραϊκός 1-0
16:30 Άρης – ΟΦΗ
17:00 Βόλος – ΑΕΚ
19:30 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης
20:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Δευτέρα 6 Ιανουαρίου
18:00 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
Πηγή: ertsports.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Σίσσυ Χρηστίδου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της – Φωτογραφίες
- Πρωτοφανής πρόκληση από Ζαχάροβα: “H Ρωσία θα απαντήσει κατάλληλα στην Ελλάδα για την κοινή παραγωγή drones με την Ουκρανία” – Τι απαντά η Αθήνα
- Προβάδισμα της ΝΔ με πάνω από 15% έναντι του ΠΑΣΟΚ σε τρείς νέες δημοσκοπήσεις – Υπέρ των ενεργειακών συμφωνιών οι πολίτες
- Ο Ζελένσκι έλαβε επίσημα το ειρηνευτικό προσχέδιο των Αμερικανών για την Ουκρανία -«Θα μιλήσω με τον Τραμπ», δήλωσε
- Κορωπί: «Δεν ήταν challenge», λέει ο παππούς του 22χρονου που κατάπιε ολόκληρο μπέργκερ και πέθανε – «Το καλύτερο παιδί, η χαρά της παρέας» (βίντεο)
- Συγκίνηση στην πολιτική κηδεία του Αλέκου Φλαμπουράρη – Λύγισε ο Αλέξης Τσίπρας: «Σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες. Ως σύντροφος, ως φίλος, ως παππούς των παιδιών μας” (βίντεο)
- Η δημοσκόπηση της MRB στο κεντρικό δελτίο του Open απόψε στις 18:45
- «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να χάσουμε παιδιά»: Η ωμή προειδοποίηση του αρχηγού των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων για τη Ρωσία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook