Παναιτωλικός – Athens Kallithea 0-1: Τεράστιο «διπλό» στο Αγρίνιο με σκόρερ τον Αλφαρέλα

Το γκολ που έκρινε το ματς Παναιτωλικός – Athens Kallithea μπήκε στο 42′. Ο εξαιρετικός Αλφαρέλα με πλασέ νίκησε τον Τσάβες.
Η Athens Kallithea επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην μάχη που δίνει για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out της Super League.
Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πέρασαν με την Athens Kallithea να είναι αυτή που να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτού η ομάδα από την Καλλιθέα έχασε μεγάλη ευκαιρία από στημένη φάση να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ντεμέτριους εκτέλεσε κόρνερ ο Ισμά-Μιρέν πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής αλλά ο Τσάβες και στη συνέχεια το δοκάρι αποσόβησαν τον κίνδυνο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 22ο λεπτό απείλησαν εκ νέου τα καρέ του Αργεντίνου κίπερ, με τον Αλφαρέλα να κάνει ένα σουτ από μακριά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Η ομάδα από την Καλλιθέα ήταν αυτή που βρισκόταν στο προσκήνιο και κατάφερε στο 42ο λεπτό να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Αλφαρέλα να μπαίνει μέσα στην περιοχή και με υπέροχο πλασέ στο παραθυράκι του Τσάβες έκανε το 1-0.
Στο 51′, σημειώθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Αλφαρέλα να εκτελεί εξ επαφής και τον Τσάβες να τον σταματά. Έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Μπελεβώνη να σουτάρει με δύναμη, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Γκέλιου. Στο 68′ ο Πριόνας αποβλήθηκε για διαμαρτυρία με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα της Καλλιθέας με παίκτη λιγότερο. Στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός της αναμέτρησης, με την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά να διαχειρίζεται το προβάδισμα της. Στο φινάλε, ο διαιτητής, Παπαπέτρου υπέδειξε την άσπρη βούλα για τον Παναιτωλικό, ωστόσο μετά από υπόδειξη του VAR πήρε πίσω την απόφαση του. Κατά αυτόν τον τρόπο, το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος και οι φιλοξενούμενοι πήραν μία μεγάλη νίκη.
ΓΚΟΛ: / 42′ Αλφαρέλα
Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (81΄ Χόξα), Λουίς (46΄Μπελεβόνης), Πέρες, Μπουζούκης (81΄ Κοντούρης), Αποστολόπουλος (62΄ Αποστολόπουλος), Λαχούντ (71′ Ρόα), Τεττέη.
Athens Kallithea (Στέλιος Μαλεζάς): Γκέλιος, Ισμά-Μιρέν, Πασαλίδης (62΄Μεχίας), Ισιμά Μιρέν, Σοΐρι, Μεγιάδο, Μερκάτι (62΄ Μεταξάς), Κανούργιος, Ντεμέτριους (87΄ Ματίγια), Λεμπόν (75΄ Βαλμπουενά), Αλφαρέλα (87′ Λουκίνας).
Playoffs:
Κυριακή 27 Απριλίου
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-2
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1
Θέσεις 5-8
Σάββατο 26 Απριλίου
Ατρόμητος – Άρης 1-1
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-2
Playouts:
Δευτέρα 28 Απριλίου
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
Παναιτωλικός – Athens Kallithea 0-1
20:00 Βόλος – Πανσερραϊκός
Πηγή: ertsports.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Εργατική Πρωτομαγιά: Μαζικές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας και σε όλη τη χώρα – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
- Πλακιάς σε Φάμελλο για απόλυση Γενιδούνια: “Αν γνώριζες τον ρόλο του θα ντρεπόσουν να κάνεις τέτοιες δηλώσεις”
- Εισβολή κουκουλοφόρων στη Νομική : «Καταδρομική εισβολή, είχαν άγριες διαθέσεις, χτυπούσαν με γκλομπ και πυροσβεστήρα»
- Κώστας Γενιδούνιας για Hellenic Train: “Γυρνώντας από τη δουλειά, είδα αφισοκολλημένη την απόλυσή μου” (βίντεο)
- Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Κάνει διακοπάρες και ζωάρα, θέλει να γίνει καθηγητής σε γλώσσα που δεν ξέρει (βίντεο)
- Φίλιππος Μπεκιάρης: Ο 26χρονος που κέρδισε τα 100.000 ευρώ αποκαλύπτει – “Μέχρι να φτάσω τις 30 χιλιάδες δεν σκεφτόμουν τα χρήματα (βίντεο)
- Αθηνά Οικονομάκου: «Αν η χαρά είχε ήχο, θα ήταν οι φωνές τους», παιχνίδια με τα παιδιά της (βίντεο)
- Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια – Το υποβλητικό teaser της νέας δραματικής σειράς του Alpha
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook