Πανσερραϊκός – Βόλος 3-0: Τρίποντο παραμονής για τους γηπεδούχους στη Super League
Για την πέμπτη αγωνιστική των playout της Super League ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Βόλου με 3-0 και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.
Από την άλλη μεριά η ομάδα του Γεωργιάδη, κινδυνεύει άμεσα, καθώς έμεινε στους 33 βαθμούς και χρειάζεται άμεσα νίκες, για να πετύχει τον στόχο της.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό μόλις στο 1ο λεπτό. Ο Φαρές έκανε την σέντρα και ο Μπετανκόρ έπιασε το σουτ, με τον Σιαμπάνη να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. Ο Βόλος απάντησε στο 14′. Ο Σκραμπ υποδέχθηκε μία μπαλιά στον άξονα της περιοχής και έκανε δυνατό σουτ, το οποίο σταμάτησε από τον Γκουγκεσασβίλι που έκανε εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ η κεφαλιά του Καλογερόπουλου στο 17′ πέρασε κόρνερ μετά την επέμβαση του Γεωργιανού κίπερ.
Στο 24′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Κάτσικας μέσα σε τρία λεπτά αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες. Με το που απέκτησε αριθμητικό προβάδισμα ο Πανσερραϊκός ανέβηκε και στο 32′ έχασε καλή ευκαιρία. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Φέλτες πήρε κεφαλιά από τον άξονα και ανάγκασε τον Σιαμπάνη σε φοβερή απόκρουση. Κεφαλιά του Δεληγιαννίδη, η μπάλα φτάνει μπροστά στον Φέλτες που δοκιμάζει απευθείας σουτ εντός περιοχής, το οποίο κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Τελικά τα “λιοντάρια” άνοιξαν το σκορ στο 38′.
Ο Γκουγκεσασβίλι εκτέλεσε άουτ της ομάδας του και την έστειλε εκεί όπου ήταν ο Μπετανκόρ, ο οποίος κουβάλησε μέχρι την περιοχή και νίκησε τον Σιαμπάνη σε τετ-α-τετ για το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του με τον Ομεόνγκα να βγαίνει αντιμέτωπος με τον Σιαμπάνη στο 49ο λεπτό αλλά ο Έλληνας κίπερ απέκρουσε εντυπωσιακά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 55ο απείλησαν εκ νέου τα καρέ του Βόλου αλλά και πάλι ο Σιαμπάνης αποσόβησε τον κίνδυνο αποκρούοντας το τετ-α-τετ του Ντέλετιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ δέκα λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Γκάλβαν, ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι και μάλιστα στο 70′ με ένα αριστουργηματικό αριστερό σουτ, νίκησε τον Σιαμπάνη, κάνοντας το 2-0. Ο Βόλος αδυνατούσε να πιέσει τους γηπεδούχους και μάλιστα ο ο Ομεόνγκα σκόραρε για την ομάδα των Σερρών, γράφοντας το τελικό 3-0 στο 77ο λεπτό για το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο. Στη συνέχεια δεν συνέβη κάτι το αξιοσημείωτο στο παιχνίδι, ο Πανσερραϊκός πήρε το τρίποντο και έκανε σπουδαίο βήμα παραμονής στη Super League
ΓΚΟΛ: 38′ Μπετανκόρ, 70′ Γκάλβαν, Ομεόνγκα
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουκεσασβίλι, Βόλνει, Μπέρκστρομ, Ντάβιντσον (59′ Στάικος), Δεληγιαννίδης, Γκελίν, Ομεόνγκα, Ντέλετιτς (70′ Γκάλβαν), Φαρές, Σάλαζαρ, Μπετανκόρ.
ΒΟΛΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σιαμπάνης, Ασλανίδης, Μύγας, Καλογερόπουλος (33′ Σούντγκρεν), Χερμάνανσον, Ασεχνούν, Σκράμπ, Προύντζος, Κάτσικας, Γκιλ (56′ Ανόρ), Κόντε (56′ Λάμπρου).
Πηγή: ertsports.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Φρίκη στην Κέρκυρα: Οδηγός αυτοκινήτου πάτησε σκυλάκι ενώ κοιμόταν – Βίντεο (σκληρές εικόνες)
- Σπέτσες: Συνελήφθη 39χρονος εφοπλιστής, επιβάτης ελικοπτέρου μετά την προσγείωση σε παραλία με κόσμο – Τον είδαν να πετάει ένα σακουλάκι με ναρκωτικά – Βίντεο
- Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη Μύκονο: Έπιασαν κύκλωμα ναρκωτικών με ροζ κοκαΐνη, ecstasy και χιλιάδες ευρώ κέρδη – 10 συλλήψεις ανάμεσα τους και ο αρχηγός – Βίντεο από την έφοδο
- Τραγωδία στον Όλυμπο: Νεκρός ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα – Μεγάλη επιχείρηση των Αρχών
- Ελένη Φουρέϊρα: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της με πρωταγωνιστή τον γιο της Ερμή
- Κόντρα Γεωργιάδη με Ακρίτα για τη Μαντόνα: «Βρήκε λόγο να μιζεριάσει» – «Δεν είμαστε φυτεία του Νότου να μαζεύουμε σκυφτοί βαμβάκι»
- Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν κανό με τις κόρες τους σε λίμνη του Καναδά – Εικόνες & βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το καλοκαίρι με τους δύο γιους της – Οι φωτογραφίες από τη Νάξο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook