Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 1-0: Νικηφόρο φινάλε με Αποστολόπουλο
Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τη σεζόν με εντός έδρας νίκη, καθώς επικράτησε του Πανσερραϊκού με 1-0 στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League, τερματίζοντας εντέλει στην 10η θέση της συνολικής βαθμολογίας.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 37’ ο Αποστολόπουλος (που δεν το πανηγύρισε, καθότι έχει καταγωγή απ’ τις Σέρρες), ενώ στο 85’ μπήκε στον αγώνα ο Αστέριος Κωνσταντινίδης σε ηλικία 15 ετών και 8 μηνών, γράφοντας ιστορία ως ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίστηκε στη Super League.
Ο Παναιτωλικός είχε πολύ καλύτερη εικόνα απ’ τα “λιοντάρια” στο πρώτο μέρος. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δίλεπτο οι Αγρινιώτες έχασαν δύο ευκαιρίες, πρώτα με τον Μιγκέλ Λουίς στα 55’’ ο οποίος σούταρε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 2’ η κεφαλιά του Αποστολόπουλου έφυγε εκτός στόχου.
Στο 11’ ο Τσομπανίδης έκανε σπουδαία επέμβαση στην κεφαλιά του Πέρες, ενώ στο 36’ ο Πανσερραϊκός στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του στο ματς δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς ο Τσάβες νίκησε τον Σοφιανό στο τετ-α-τετ.
Κι αφού δεν σκόραραν οι φιλοξενούμενοι σ’ αυτή τη φάση, ένα λεπτό μετά ο Παναιτωλικός έφτασε στο 1-0. Ο Τσάβες έκανε το βολέ, ο Κουτσογούλας πήγε λάθος στην μπάλα, με τον Πέρες να στρώνει στον Τεττέη κι αυτός στον Αποστολόπουλο που με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 39’ Ρόα σκόραρε για τον Παναιτωλικό, όμως με υπόδειξη του διαιτητή Παπαπέτρου ακυρώθηκε το τέρμα για επιθετικό φάουλ του Τεττέη πάνω στον Καραμανώλη.
Με τον Αθηναίο ρέφερι να εμμένει στην απόφασή του παρά το γεγονός ότι κλήθηκε κι από τον VAR Ζαμπαλά για να ξαναδεί τη φάση στο βίντεο.
Ο Παναιτωλικός συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα και στο 49’ είχε άλλη μία πολύ καλή στιγμή όταν ο Στάγιτς έκλεψε ψηλά την μπάλα, την κουβάλησε μέχρι λίγο έξω από την περιοχή του Πανσερραϊκού και σούταρε με το αριστερό λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσομπανίδη.
Ο ίδιος παίκτης (Στάγιτς) είχε άλλο ένα πλασέ από καλή θέση που πέρασε λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια στο 77’, ενώ στο τέλος είχε άλλη μία καλή ευκαιρία ο Κοντούρης, όμως η προσπάθειά του πέρασε άουτ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Αγαπάκης (90’+2’ Γαλιάτσος), Μλάντεν, Σιέλης, Στάγιτς, Αποστολόπουλος, Λιάβας, Πέρε (76’ Κοντούρης)ς, Μιγκέλ Λουίς (85’ Νικολάου), Ρόα (46’ Λαχούντ), Τεττέη (76’ Μαϊντέβατς).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Τσομπανίδης, Κουτσογούλας, Καραμανώλης (85’ Κωνσταντινίδης), Καρασαλίδης, Φέλτες, Λιάσος, Ζελέν, Αλ-Ρασντί (65’ Σαλβάνος), Σοφιανός (85’ Χαμέντ), Παπαβασιλείου (56’ Παπαβασιλείου), Μασκανάκης (65’ Μαρίνος).
Πηγή: ertsports.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιάσονας Αποστολόπουλος κατά Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο: Είναι αυτά τα παιδιά εισβολείς; Οφείλετε να ανασκευάσετε
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιόρτασε τα γενέθλια της με τον σύντροφο της και φίλους – Η τούρτα με τα πετράδια
- Άννα Στρατινάκη για την υπόθεση Παναγόπουλου: Συκοφαντικές αναφορές, δεν διαχειριζόμουν κονδύλια από το 2021 έως το 2024 , είχα συμβουλευτικό ρόλο
- «Έπρεπε να τον αφήσω να πεθάνει και αντί να μου πουν ευχαριστώ με κατηγορούν», λέει ο γιατρός του Ιπποκράτειου που καταδικάστηκε για φακελάκι (βίντεο)
- Ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατασκοπείας υπέρ της Κίνας ασκήθηκε στον 54χρονο σμήναρχο – Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και κρατείται – Το κρυφό κινητό και το δεύτερο πρόσωπο-κλειδί
- Ιωάννα Τούνη: “Μου έκανε παρατήρηση η αστυνομία του Ριάντ για το φόρεμα μου” – Βίντεο
- «Φως στο Τούνελ»: Νέα ντοκουμέντα για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τρέϊλερ
- «MEGA Stories»: Νίκος Ξυλούρης – Η φωνή που έγινε ψυχή ενός λαού – Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook