Προσπάθησε να καταρρίψει για ακόμη μία φορά το πανελλήνιο ρεκόρ, όμως απέτυχε να περάσει τα 6,11 μ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε τα 6,02 μ. και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διεθνές μίτινγκ της Βουδαπέστης, πίσω μόνο από τον Αρμάντ Ντουπλάντις.

Ο Σουηδός έβαλε τον πήχη στα 6,29 μ. και τον πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, κάνοντας το 13ο παγκόσμιο ρεκόρ της καριέρας του!

Ο Καραλής χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να περάσει τα 5,72 μ. Στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 5,92 μ., ενώ ξεπέρασε με την πρώτη τα 6,02 μ.

Ο Μανόλο προσπάθησε να καταρρίψει για ακόμη μία φορά το πανελλήνιο ρεκόρ, όμως απέτυχε να περάσει τα 6,11 μ.

Ο Καραλής είχε κάνει πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 6.08 μ. στις 2 Αυγούστου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Βόλο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook