Δεύτερος ο Καραλής στο διεθνές μίτινγκ της Βουδαπέστης – Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Ντουπλάντις
Προσπάθησε να καταρρίψει για ακόμη μία φορά το πανελλήνιο ρεκόρ, όμως απέτυχε να περάσει τα 6,11 μ.
Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε τα 6,02 μ. και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διεθνές μίτινγκ της Βουδαπέστης, πίσω μόνο από τον Αρμάντ Ντουπλάντις.
Ο Σουηδός έβαλε τον πήχη στα 6,29 μ. και τον πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, κάνοντας το 13ο παγκόσμιο ρεκόρ της καριέρας του!
Ο Καραλής χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να περάσει τα 5,72 μ. Στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 5,92 μ., ενώ ξεπέρασε με την πρώτη τα 6,02 μ.
Ο Μανόλο προσπάθησε να καταρρίψει για ακόμη μία φορά το πανελλήνιο ρεκόρ, όμως απέτυχε να περάσει τα 6,11 μ.
Ο Καραλής είχε κάνει πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 6.08 μ. στις 2 Αυγούστου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Βόλο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 27χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Γύθειο, υπηρετούσε ως υποδιοικητής
- Οκτώ συλλήψεις για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι ο αντιδήμαρχος Πάρου, εργολάβος και δημοτικός υπάλληλος για τον ΧΥΤΑ – Οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ζήτησε να σβήσουν τα καπνογόνα σε συναυλία του στο Ηράκλειο – «Δύο άνθρωποι κάηκαν δίπλα μας» (βίντεο)
- Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν unfollow στο Instagram
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη Βρετανίδα που βρέθηκε στη βαλίτσα – Το κινητό της εξέπεμπε ακόμη σήμα – Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις της
- Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Κάηκαν σπίτια – Ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης (βίντεο)
- Αλλάζει όνομα ένας από τους μεγαλύτερους σε πληθυσμό Δήμους της Μακεδονίας
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook