Στο πλευρό της Εθνικής οι Έλληνες φίλαθλοι – Συνθήματα και πανηγυρισμοί μέσα στο αεροπλάνο για την Λετονία (βίντεο)
Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ αντιμετωπίζει σήμερα (21:00) την Τουρκία για τα ημιτελικά του Eurobasket - Παπαλουκάς, Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής ταξίδεψαν για Ρίγα
Ένα ιστορικό παιχνίδι δίνει απόψε (21:00, ΕΡΤ) η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ η οποία αντιμετωπίζει την Τουρκία για τα ημιτελικά του Eurobasket 2025, με όνειρο την πρόκριση στο ματς τίτλου που ταυτόχρονα θα «κατοχυρώσει» και την κατάκτηση ενός μεταλλίου μετά από 16 χρόνια.
Αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας κόντρα στη Λιθουανία την Τρίτη , χιλιάδες κόσμου αναζητούσαν τρόπο για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη στη Ρίγα της Λετονίας ενόψει του μεγάλου ματς με την Τουρκία σήμερα. Μπήκαν πτήσεις, τα εισιτήρια έκαναν φτερά και από νωρίς το πρωί της Παρασκευής πολλοί ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς τη Ρίγα.
Δείτε βίντεο μέσα από το αεροπλάνο με τους Έλληνες φιλάθλους:
@panosdimopoulos26 #pameelladara 🔥🏀🇬🇷🧿@Fanis Labropoulos
@kalliopikonst Ερχόμαστε για ενισχύσεις 💙🇬🇷 @AEGEAN @HellenicBasketballFederation #hellas #fyp #fy #fypviralシ #eurobasket
@zizikaki
@zizikaki #eurobasket#giannis#greekbasketball#greecetiktok #giannisatentokoumpo
Ελληνικές σημαίες, πανό, ελπίδα κι αισιοδοξία: η αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ντύθηκε στα γαλανόλευκα από τους 189 Έλληνες φιλάθλους που θα βρεθούν δίπλα στην Γαλανόλευκη για τον σπουδαίο ημιτελικό με την ομάδα του Έργκιν Άταμαν.
Προερχόμενοι από πόλεις της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, οι φίλαθλοι, οι περισσότεροι μέλη των γνωστών «Πελαργών», έφτασαν στο αεροδρόμιο από τα χαράματα προκειμένου να περάσουν τον απαραίτητο έλεγχο και στις 8:00 αναχώρησαν με πτήση τσάρτερ για την πρωτεύουσα της Λετονίας.
Αντίστοιχα εκατοντάδες Έλληνες φίλαθλοι έφυγαν το πρωί της Παρασκευής και από την Αθήνα και το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μάλιστα σε βίντεο μέσα από το αεροπλάνο φαίνεται ότι ο ενθουσιασμένος δεν περιορίζεται για τον κόσμο που ανυπομονεί για τον αποψινό αγώνα, με συνθήματα και γενικότερα πανζουρλισμό να επικρατεί.
Περίπου 1.000 Έλληνες φίλαθλοι θα βρεθούν στη Riga Arena απόψε. Δύο τσάρτερ είχαν ήδη ναυλωθεί, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να ταξιδέψουν μεμονωμένα, κανονίζοντας το ταξίδι τους στη Λετονία, ακόμα και με ανταποκρίσεις. Πιθανότατα οι Έλληνες φίλαθλοι θα είναι ελαφρώς περισσότεροι από τους Τούρκους. Παράλληλα, από τα ξημερώματα έχουν αρχίσει και οι αφίξεις… υψηλών προσώπων στη Ρίγα. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Κώστας Τσαρτσαρής, μέλη της ομάδας που το 2005 κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ είναι ήδη στη Λετονία, ενώ ταξίδεψε επίσης και ο πρόεδρος της Stoiximan GBL, Μιχάλης Μελής.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η καρδιά του παγκόσμιου kitesurf «χτυπά» στη Μύκονο
- Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκαν DNA, ίχνη πυρίτιδας ή αίμα στα ρούχα του Ιταλού κατηγορούμενου
- «Στην αγκαλιά του Φάνη»: Καλεσμένοι ο Νίνο και η Ηλιάνα Μαυρομάτη – Guest η Ζόζεφιν – Δείτε το τρέϊλερ
- Η Μόσχα δέχτηκε τη μεγαλύτερη ουκρανική επίθεση από την έναρξη του πολέμου στη Ρωσία – Στις φλόγες διυλιστήριο – Η στιγμή που καπάκι δεξαμενής εκτοξεύεται στον αέρα – Βίντεο
- Η αλληλεγγύη έγινε πράξη από το AllwynCare στον Πειραιά
- Axios: Έξαλλος ο Νετανιάχου με την συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν – Πως σχεδιάζει να αντιδράσει ο Ισραηλινός πρόεδρος
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Πριν από δέκα χρόνια κανείς δεν έλεγε καλά λόγια για την Ελλάδα, σήμερα η χώρα είναι πρότυπο στον κοινωνικό διάλογο
- Μεγάλη επιτυχία για την ΕΡΤ: Δέκα συμπαραγωγές της απέσπασαν 17 από τα 24 βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook