Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του και ολοκλήρωσε με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος καθώς επικράτησε στο Αλκαζάρ με 3-0 της ΑΕΛ με τα γκολ του Χασάν (πέναλτι), του Ανδρούτσου και του Ελ Αραμπί. Ο Νούνιτς το γκολ των Θεσσαλών.

Ένα αρκετά άνετο απόγευμα είχε στη Λάρισα ο Ολυμπιακός. Με γκολ των Χασάν, Ανδρούτσου και Ελ Αραμπί νίκησε με 3-1 και έτσι πέτυχε άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα. Το γκολ γι την ΑΕΛ ο Νούνιτς.

Στο α’ μέρος ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ προσπάθησαν και οι δύο να παίξουν με ένταση και επιθετικά. Στο 11′ ένα σουτ του Φορτούνη αποκρούστηκε δύσκολα ενώ στο 15′ είχε μεγάλη χαμένη φάση ο Ραντζέλοβιτς.

Η ΑΕΛ απείλησε με σουτ του Κολομπίνο στο 16′ αλλά στο 34′ δέχθηκε το 0-1 μετά από πέναλτι που έκανε ο Χουσίνο στον Χασάν και το εκτέλεσε ο Αιγύπτιος φορ. Ο Χασάν πάντως μετά χτύπησε και έγινε αλλαγή από τον Μασούρα (στο 37′). Λίγο πριν κλείσει το α’ μέρος η ΑΕΛ είχε δύο φάσεις με Ντουρμισάι και Μουκαντζό αλλά γενικά δεν είδαμε ένα ματς με ποιότητα.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός θέλησε να… κλειδώσει το παιχνίδι και το έκανε. Στο 55′ ήρθε το 0-2. Ο Μασούρας από φάση που ξεκίνησε ο Ανδρούτσος και έβγαλαν ο Κάιπερς με τον Φορτούνη έχασε το γκολ από πολύ καλή θέση αλλά ο Ανδρούτσος πήρε το… ριμπάουντ για το 0-2 από κοντά.

Στο 59′ ακυρώθηκε ορθώς γκολ της ΑΕΛ για οφσάιντ. Στο 80ο λεπτό ο Μασούρας έβγαλε στον Ελ Αραμπί για να κάνει από κοντά το 0-3 που μέτρησε μετά από έλεγχο VAR. Η ΑΕΛ μείωσε σε 3-1 με τον Νούνιτς μετά από φάουλ και κεφαλιά που έκανε σε φάση που ελέγχθηκε για οφσάιντ από το VAR.

ΑΕΛ: Νάγκι, Γκράουρ (22′ λ.τρ. Γκοτζαμανίδης), Μαξιμένκο, Χουσίνο, Γιακιμόφσκι, Κολομπίνο (82′ Χαλάτσης), Στίφλερ, Ακούνια (83′ Γλυνός), Πινακάς, Μουκαντζό (72′ λ.τρ. Νούνιτς) και Ντουρμισάι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Σα, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (82′ Βαλμπουενά), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς (63′ Μπρούμα), Φορτούνης (62′ Σουρλής), Χασάν (37′ λ.τρ. Μασούρας) και Κάιπερς (62′ Ελ Αραμπί).

gazzeta.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook