Ο Μανδάς έπιασε το πέναλτι του Ντέλετιτς και η Λαμία με το 0-0 κόντρα στον Ατρόμητο έχασε την ευκαιρία να μπει με μεγαλύτερη ασφάλεια στην διαδιδικασία των πλέι άουτ.

Κερδισμένη η Λαμία, αλλά σίγουρα θα μπορούσε ακόμα περισσότερα. Αυτός θα λέγαμε πως θα ταίριαζε ως τίτλος στην αναμέτρηση της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου με τον Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους 23 βαθμούς και να απομακρύνονται και άλλο από Παναιτωλικό (20), ΟΦΗ (19) και ΑΕΛ (16), ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 28 και ουσιαστικά δεν θα έχουν το παραμικρό θέμα στα πλέι άουτ.

Η Λαμία ωστόσο θα μπορούσε να είχε κάνει ακόμα μεγαλύτερο άλμα σωτηρίας, αν ο Ντέλετιτς είχε ευστοχήσει στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 45′. Ο Μανδάς τον νίκησε και οι Λαμιώτες έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Αυτή θα λέγαμε πως ήταν και η μεγαλύτερη φάση του αγώνα.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (73′ Χατζηστραβός), Ντέλετιτς (90′ Μπιάρνασον), Καραμάνος, Αραμπούλι (27′ Βασιλακάκης)

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Γκάλο (91′ Οικονομίδης), Χαρίσης, Ενσικουλού (64? Μουνίθ), Ούμπιντες, Μανούσος (82′ Κωτσόπουλος), Μάτιτς (64′ Χριστοδουλόπουλος)

gazzetta.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook