Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον… προβληματικό Μπενουά Περ και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια διάκρισης στο ATP 500 τουρνουά στο Μεξικό.

Το Νο1 του ταμπλό, σέρβιρε εξαιρετικά και ανάγκασε σε πολλά αβίαστα λάθη τον αντίπαλό του, φτάνοντας στην επιβλητική νίκη με 6-3, 6-1 σε 70 λεπτά αγώνα, το βράδυ της Τρίτης.

Προερχόμενος από τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά της Μασσαλίας την προηγούμενη εβδομάδα, ο Στέφανος έδειξε να ανακάμπτει γρήγορα και να μπαίνει με περισσότερη συγκέντρωση στο σημαντικότερο τουρνουά της Κεντρικής Αμερικής.

“Δεν ήξερα τι να περιμένω από τον Περ σήμερα. Είναι δύσκολο να παίζεις για πρώτη φορά σε ένα τουρνουά. Το κοινό με στήριξε και με βοήθησε να φτάσω στη νίκη. Ένιωσα υπέροχα στο γήπεδο” είπε ο Τσιτσιπάς ο οποίος στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Τζον Ίσνερ.

Ο Τσιτσιπάς έσωσε και τα δύο break points του Μπενουά Περ στο ματς ενώ ο ίδιος πέτυχε 4 breaks, έχοντας 13 winners και 16 αβίαστα λάθη με τον Γάλλο να τελειώνει αδιάφορος το παιχνίδι με 24 unforced erros.

Την Τετάρτη (ξημερώματα Πέμπτης 06:00GR) θα παίξει με τον Ίσνερ ο Τσιτσιπάς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Abierto Mexicano, όπου θα περιμένει ένας εκ των Αλιασίμ-Κόρντα.

Αυτή θα είναι η 5η αναμέτρηση των δύο ανδρών, με το σκορ να είναι ισόπαλο 2-2. Τελευταία φορά είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στο Cincinnati Masters 2020 με νικητή τον Τσιτσιπά.

Σε άλλους αγώνες της Τρίτης, ο Λορένζο Μουσέτι έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν ενώ το εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισαν οι Φονίνι, Ντιμιτρόφ, Κετσμάνοβιτς, Ράονιτς και Τιαφό.

Από το tennis24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook