Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο δεύτερο αγώνα του στο Abierto Mexicano, ξεπερνώντας με επιβλητικότητα το δύσκολο εμπόδιο του Τζον Ίσνερ.

Ο 22χρονος πρωταθλητής μας, ήταν πανταχού παρών και βρήκε τις απαραίτητες λύσεις στο πανίσχυρο σερβίς του Αμερικανού, φτάνοντας στην επικράτηση με 6-3, 6-2 σε μόλις 56 λεπτά αγώνα!

Το Νο1 του ταμπλό στο Ακαπούλκο, δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να τον απειλήσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες στο σερβίς του ενώ αντίστροφα ο Στέφανος ήταν μόνιμος κίνδυνος στα service game του 35χρονου Αμερικανού, ολοκληρώνοντας το ματς με τρία breaks.

Στα προημιτελικά της ATP 500 διοργάνωσης, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον κακό του δαίμονα στα juniors, Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ ο οποίος νωρίτερα επικράτησε 6-3, 6-4 τον Σεμπάστιαν Κόρντα.

Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός και μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα του ματς, πετυχαίνοντας break στο 2ο game της αναμέτρησης (2-0). Διατηρώντας με άνεση το σερβίς του στη συνέχεια, ο Έλληνας άσος “κλείδωσε” το προβάδισμα στο σκορ μετά από μόλις 27 λεπτά αγώνα, κυριαρχόντας σε κάθε στατιστική κατηγορία του Ίσνερ.

Τα δύο γρήγορα breaks στο 1ο και 3ο game του 2ου σετ, ουσιαστικά ήταν αυτά που έκριναν τον τελικό νικητή, με τον Τσιτσιπά να συνεχίζει εντυπωσιακά στα service game του και στο ώριμο παιχνίδι από τη baseline.

Τα στατιτιστικά μιλάνε από μόνα τους καθώς ο Στέφανος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 23 winners και μόλις 3 αβίαστα λάθη ενώ είχε και περισσότερους άσους από τον Ίσνερ (8 με 5).

Τσιτσιπάς και Αλιασίμ έχουν συναντηθεί 4 φορές σε επίπεδο ανδρών και το σκορ είναι 2-2, όπου ο Τσιτσιπάς έχει κερδίσει τα δύο τελευταία ραντεβού τους (Σαγκάη 2019, Μασσαλία 2020).

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της Τετάρης στο Ακαπούλκο, ο Μίλος Ράονιτς αποχαιρέτησε το τουρνουά γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 6-4 από τον Ντένις Κέπφερ ενώ ο Λορένζο Μουσέτι συνέχισε τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-6, 6-3, 7-6(1) του Φράνσις Τιαφό.

Στα προημιτελικά, ο χαρισματικός Ιταλός θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που κέρδισε 6-4, 6-2 τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς ενώ στους “8” προκρίθηκε και το Νο2 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ με νίκη 6-3, 6-3 επί του Λάσλο Τζέρε.

Από το tennis24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook