Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 2-2: «Αυτοκτονία» εναντίον δέκα «λιονταριών»!
Ο Ατρόμητος έπαιξε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Ίβαν στο 63', αλλά ισοφαρίστηκε στο 92' από τον Πανσερραϊκό και πέταξε την ευκαιρία να πλησιάσει στην όγδοη θέση.
Απίστευτο παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και τον Πανσερραϊκό να πετυχαίνουν από δύο γκολ και να παίρνουν από έναν βαθμό. Με τον βαθμό αυτό οι Περιστεριώτες που με τον Ματουσαμί βρέθηκαν μια ανάσα από τη νίκη έφτασαν τους 21 βαθμούς, μένοντας 4 πίσω από τον ΙΦΗ και την 8η θέση, ενώ οι Σερραίοι που ισοφάρισαν με εξαιρετική κεφαλιά του Τεσέιρα τους 9 παραμένοντας στην τελευταία.
Πως κατέβηκαν οι δύο ομάδες
Όσον αφορά το πως ξεκίνησαν το παιχνίδι αυτό οι δύο ομάδες, αρχικά οι γηπεδούχοι του Ντούσαν Κέρκεζ ξεκίνησαν με 4-2-3-1 και τον Χουτεσιώτη στο τέρμα, τους Μανσούρ, Σταυρόπουλο στα στόπερ, αριστερό μπακ τον Παπαδόπουλο και δεξί τον Μουντές. Αμυντικά χαφ ήταν οι Τσιγγάρας και Μουτουσαμί και την τριάδα πίσω από τον Τσούμπερ αποτέλεσαν από αριστερά προς τα δεξιά οι Μπάκου, Μίχορλ και Γιουμπιτάνα.
Από την πλευρά του ο Ζεράρ Σαραγόσα κατέβασε τον Πανσερραϊκό με 3-5-2 και τον Τιναλίνι στο τέρμα, τους Κάλινιν, Ντε Μάρκο και Γκελασβίλι στα στόπερ, με τον Τσαούση να έχει την αριστερή πλευρά ως μπακ-χαφ και ο Λύρατζης την δεξιά. Οι Ομεονγκά, Μπεν Σαλάμ και Δοϊρανλής ήταν στο κέντρο και μπροστά οι Τεσέιρα και Ίβαν.
Λίγες φάσεις αλλά δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που μπορεί να μην είχε τις πολλές φάσεις, αλλά από την άλλη είχε ένα σχετικά γρήγορο ρυθμό και κυρίως είχε και δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεζαν όσο γίνεται πιο ψηλά και είχαν τον έλεγχο, αλλά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν επικίνδυνοι με τις κόντρες, κάτι που κατάφεραν.
Πέναλτι μέσω VAR και το 1-0 ο Τσούμπερ
Είπαμε πως στο πρώτο μέρος δεν είχαμε κάτι φοβερό σε φάσεις και έτσι φτάσαμε στο 27′ για να δούμε το πρώτο γκολ. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μανσούρ από τον Κάλινιρ, με τον Πολυχρόνη αρχικά να μην δίνει κάτι. Ο Φωτιάς τον κάλεσε να το δει στο VAR, αυτός έδωσε το πέναλτι και ο Τσούμπερ ευστόχησε για το 1-0.
Δυνατό σουτ του Λύρατζη για το 1-1
Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και να ισοφαρίσουν. Συγκεκριμένα στο 31′ ο Παπαδόπουλος έκανε λάθος διώξιμο η μπάλα έφτασε στον Ίβαν που πάσαρε στον Λύρατζη και αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χουτεσιώτη κάνοντας το 1-1. Ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους, καθώς στην συνέχεια δεν υπήρξε κάποια μεγάλη ευκαιρία.
Με τον ρυθμό να πέφτει φτάσαμε στο 63′ λεπτό στο οποίο τα «λιοντάρια» έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ίβαν. Με αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και στο 69′ έφτασαν μια ανάσα από το 2-1 με τον Μίχορλ να κάνει το σουτ, τον Λύρατζη να βάζει την κόντρα και τον Κάλινιρ να διώχνει πάνω στην γραμμή.
Φοβερό τέλος στο ματς που σφραγίστηκε με δύο γκολάρες
Και ενώ πηγαίναμε για ισοπαλία με 1-1, ναι μεν είχαμε ισοπαλία αλλά στο τέλος είδαμε και δύο ακόμα όμορφα γκολ. Αρχικά στο 87′ ο Ματουσαμί με εξαιρετικό κοντρόλ με το δεξί και φοβερό σουτ με το αριστερό έκανε το 2-1 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους που έπαιζαν και με παίκτη παραπάνω.
Εκεί όμως που όλα έδειχναν πως οι «κυανόλευκοι» θα πάρουν το σημαντικό τρίποντο, ήρθε ο Τεσέιρα για να κάνει το 2-2. Συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ, ο Μασκανάκης το εκτέλεσε και ο Βραζιλιάνος με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη κάνοντας έτσι το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Εκεί όμως που όλα έδειχναν πως οι «κυανόλευκοι» θα πάρουν το σημαντικό τρίποντο, ήρθε ο Τεσέιρα για να κάνει το 2-2. Συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ, ο Μασκανάκης το εκτέλεσε και ο Βραζιλιάνος με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη κάνοντας έτσι το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Κερκέζ): Χουτεσιώτης, Παπαδόπουλος (57΄Κίνι), Μανσούρ, Σταυρόπουλος, Τσιγγάρας (57΄Ουκάκι), Μουτουσάμι, Μουντές (80΄Τσαντίλας), Γιουμπιτάνα, Μίχορλ, Μπακού (68΄Πνευμονίδης), Τσούμπερ.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ζεράρ Σαραγόσα): Τιναλίνι, Λύρατζης, Γκελασβίλι, Βέρνον, Καλίνιν, Τσαούσης (88΄Μασκανάκης), Ομεονγκά (88΄Ριέρα), Δοϊρανλής, Σαλάμ (79΄Μπρουκς), Τεϊσέιρα (95΄Καρέλης), Ιβάν.
Πηγή: gazzetta.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- «Ποιος οδηγεί απόψε;»: Το κοινωνικό σποτ του Δήμου Αλίμου στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ
- Στικούδη-Κυανός-Δανέζη-Νάζης: Η λαμπερή sold out πρεμιέρα τους στο «Bodega» (εικόνες)
- Στο αυτόφωρο για δύο αδικήματα παραπέμφθηκε να δικαστεί η 36χρονη τραγουδίστρια που ήταν μεθυσμένη και πήρε «σβάρνα» 5 αυτοκίνητα στο Κολωνάκι
- Δημοσία δαπάνη η κηδεία της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ – «Ήταν η φωτισμένη ερευνήτρια που ένωσε τους κύκλους της πορείας του Έθνους μας»
- Eurovision 2026 – Ελλάδα: Ο Akylas στη δεύτερη θέση στα στοιχήματα – Πρώτη η Φινλανδία
- Επίτροπος σε Γ. Αυτιά: Ανεκτέλεστα έργα μετά τον Αύγουστο του 2026 εντάσσονται σε άλλα ταμεία
- Ελάινα Πούλος: Μάγεψε στο αποκριάτικο γλέντι με ελληνικό παλμό του Ελληνικού σχολείου «Αγίας Τριάδας» στο New Rochelle της Νέας Υόρκης (εικόνες+βίντεο)
- Νότης Μαριάς: Οι Συμφωνίες Ελευθέρων Συναλλαγών τορπιλίζουν το εισόδημα των αγροτών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook