Ο Αστέρας υπέταξε τον Ατρόμητο και συνεχίζει να ελπίζει
Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοδώρησε με 4-2 τον Ατρόμητο στην Αρκαδία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Playouts της Super League και παρέμεινε στο κόλπο της παραμονής.
Απόλυτος κυρίαρχος ο Αστέρας απέναντι στον Ατρόμητο. Οι Αρκάδες επικράτησαν με 4-2 τους Περιστεριώτες και έφτασαν στους 28 βαθμούς όσους και ο Πανσερραϊκός, με την ΑΕΛ να μένει στην τελευταία θέση με 25. Στον αντίποδα η αθηναϊκή ομάδα είναι στην 9η θέση με 40 βαθμούς.
Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Αστέρα, αφού μόλις στο 10ο λεπτό βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα με τον Κετού να κάνει το 1-0 με υπέροχο τελείωμα μετά από πάσα του Έντερ. Ο Ατρόμητος στο 22′ έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση με τον Μπάκου να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του και στη συνέχεια να πασάρει στον Τσιγγάρα, αλλά ο Παπαδόπουλος με εξαιρετική επέμβαση του αρνήθηκε το γκολ. Και αφού οι φιλοξενούμενοι δεν ισοφάρισαν, ο Αστέρας διεύρυνε το προβάδισμα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαρτόλο στο 33ο λεπτό. Το ονειρικό ημίχρονο συνεχίστηκε για τους Αρκάδες, που στο 39′ με τον Άλχο να σπρώχνει την μπάλα στα δίκτυα από κοντινή απόσταση μετά από φάση διαρκείας. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 3-0.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο με το πρώτο, καθώς στο 47′ ο Σιλά έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Αλμύρας με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Γκουγκεσασβίλι κάνοντας το 4-0 για την ομάδα του. Μετά και το τέταρτο τέρμα ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με την επόμενη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 67′ όταν ο Μπάκου βγήκε αντιμέτωπος με τον Παπαδόπουλο αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα βγήκε νικητής από την μεταξύ τους μονομαχία. Ο Ατρόμητος στο τελευταίο δεκάλεπτο μείωσε με κεφαλιά του Τζοβάρα μετά από σέντρα του Ουκάκι, ενώ στο 86′ ο Τσούμπερ με μακρινό σουτ έγραψε το τελικό 4-2.
Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σίπσιτς, Σιλά, Τριανταφυλλόπουλος, Αλάγκμπε, Άλχο, Έντερ (56′ Μούμο), Αλμύρας, Μπαρτόλο, Κετού και Μακέντα (56′ Καλτσάς).
Ατρόμητος: Γκουγκεσασβίλι, Σταυρόπουλος, Τσιγγάρας, Πνευμονίδης, Μουντές, Παπαδόπουλος, Τσιλούλης (61′ Ουκάκι), Μπάκου, Τσακμάκης (46′ Μήτογλου), Τσούμπερ και Μουτουσαμί (61′ Μίχορλ).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των Play Out της Super League:
Σάββατο 2 Μαΐου
Παναιτωλικός – Κηφισιά 0-1
Πανσερραϊκός – ΑΕΛ 1-1
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 4-2
Πηγή: ertsports.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης: Η απώλεια του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή μας γεμίζει όλους με οδύνη
- Βίκυ Καγιά: Οι πόζες με μπικίνι πάνω σε σκάφος και οι βουτιές στη θάλασσα
- Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα
- Σύγκρουση ελικοπτέρων στη φωτιά στη Ψάθα: Δύο νεκροί, ένας Έλληνας και ένας Δανός – Σώοι οι χειριστές του δεύτερου ελικοπτέρου – Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής (βίντεο)
- Σύγκρουση ελικοπτέρων που επιχειρούσαν στη φωτιά της Ψάθας: Στο 251 μεταφέρονται οι δύο διασωθέντες από το ένα πλήρωμα, χωρίς τις αισθήσεις τους οι χειριστές από το δεύτερο – Βίντεο – ντοκουμέντο
- Ιωάννα Τούνη: Έτοιμη να γίνει ντοκιμαντέρ στο Netflix! Επική ανάρτηση στο TikTok
- Σταύρος Φλώρος: Η βόλτα στο Μοναστηράκι με πρώην παίκτες του Survivor – Βίντεο
- Φωτιά σε Αττική και Βοιωτία: Πάνω από 100.000 τα καμένα στρέμματα από τη mega fire
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook