Ο Λεβαδειακός πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση και επικράτησε με 5-2 του Βόλου για την 3η αγωνιστική των playoffs «5-8», επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων, είχαν ουσία στις φάσεις τους και «καθάρισαν» το παιχνίδι από νωρίς, φτάνοντας σε μια άνετη και δίκαιη νίκη. Τα γκολ σημείωσαν οι Όζμπολτ (22’), Παλάσιος (32’) Οζέγκοβιτς (56’) Βήχος (74) και Λιάγκας (94). Για το Βόλο το 2 τέρματα σημείωσε ο Κύρκος.

Με αυτή τη νίκη, ο Λεβαδειακός έφτασε τους 25 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση με 25 βαθμούς, ενώ ο Βόλος παρέμεινε 8ος με 17 βαθμούς.

Πρώτη μεγάλη φάση για τον Βόλο
Ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 9’ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ.
Ο Λάμπρου έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα πλάγια και γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο Χουάνπι βρέθηκε ολομόναχος και εκτέλεσε με καλές προϋποθέσεις. Ωστόσο, ο Άνακερ αντέδρασε εντυπωσιακά, πραγματοποιώντας σπουδαία επέμβαση και κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Άμεση απάντηση από τον Λεβαδειακό
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 20’, εκμεταλλευόμενοι ένα σοβαρό λάθος στην άμυνα του Βόλου.
Ο Γκούμας έκλεψε και πάσαρε γρήγορα στον Παλάσιος, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Μορέιρα, όμως ο τερματοφύλακας του Βόλου έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά και κράτησε το 0-0 σε εκείνο το σημείο.

Προβάδισμα με… επιμονή
Ο Λεβαδειακός συνέχισε να πιέζει και στο 22’ βρήκε το γκολ.
Ο Βήχος έβγαλε εξαιρετική σέντρα στην καρδιά της περιοχής, ο Τσιβελεκίδης πήρε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Μορέιρα σε δύσκολη επέμβαση, όμως στην επαναφορά ο Όζμπολτ ήταν στο σωστό σημείο και με εύκολο πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Δώρο στην άμυνα και 2-0

Στο 32’, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα απίστευτο λάθος και διπλασίασαν τα τέρματά τους.
Ο Μορέιρα βγήκε από την εστία του για να απομακρύνει μια βαθιά μπαλιά προς τον Παλάσιος, όμως έκανε κακή επαφή με τη μπάλα, δίνοντάς την ουσιαστικά «δώρο» στον Αργεντινό. Εκείνος δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία και έκανε το 2-0, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στον Λεβαδειακό.

«Κατέβασε ρολά» ο Άνακερ
Παρά το προβάδισμα, ο Βόλος συνέχισε να προσπαθεί και στο 43’ δημιούργησε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία.
Ο Χουάνπι βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, όμως ο Άνακερ ήταν και πάλι εντυπωσιακός, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία απόκρουση και διατηρώντας το μηδέν για την ομάδα του.

«Καθάρισε» από την άσπρη βούλα
Η φάση ξεκίνησε στο 53’, όταν ο Λαγιούς διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Κόμπα μέσα στην περιοχή του Βόλου, με τον διαιτητή να αφήνει αρχικά το παιχνίδι να συνεχιστεί. Ωστόσο, μετά από παρέμβαση του VAR, ο Μόσχου κλήθηκε σε on field review και στο 55’ άλλαξε την απόφασή του, δείχνοντας την άσπρη βούλα.

Ο Οζέγκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση στο 56’ και ήταν απόλυτα ψύχραιμος, στέλνοντας την μπάλα στη μία γωνία και τον Μορέιρα στην άλλη, διαμορφώνοντας το 3-0 και βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην υπόθεση νίκη.

Νέο πέναλτι και… διαστάσεις θριάμβου
Ο Λεβαδειακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 72’ κέρδισε ακόμη ένα πέναλτι, όταν ο Φίλων πέρασε τον Τριανταφύλλου και ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής έδειξε χωρίς δισταγμό την άσπρη βούλα, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να διευρύνουν το σκορ.

Στο 73’, ο Βήχος ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με όμορφο τελείωμα για το 4-0, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα σε μια απόλυτα κυριαρχική εμφάνιση του Λεβαδειακού.

Μείωσε με… γκολάρα ο Βόλος
Ο Βόλος κατάφερε να βρει το γκολ της τιμής στο 82’, όταν ο Κύρκος έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα με δύναμη στα δίχτυα.

Ένα πραγματικό «κεραυνό» που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Άνακερ, μειώνοντας σε 4-1.

Νέο λάθος και δεύτερο γκολ
Στο 90’, ο Βόλος μείωσε ακόμη περισσότερο το σκορ, εκμεταλλευόμενος μεγάλο λάθος στην άμυνα του Λεβαδειακού. Ο Κύρκος βρέθηκε σε θέση βολής και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το τελικό 4-2.

Νέο πέναλτι και… 5 -2 στο φινάλε
Το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά, με τον Λεβαδειακό να κερδίζει νέο πέναλτι στο 90+2’. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και στο 90+4’ ο Λιάγκας έγραψε το 5-2, βάζοντας το… κερασάκι σε ένα παιχνίδι με φρενήρη ρυθμό και πολλά γκολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λεβαδειακός(Παπαδόπουλος): Άνακερ, Τσάπρας (69’ Φίλων), Λιάγκας, Τσιβελεκίδης, Βήχος, Νίκας, Τζάλοου (46’ Τσοκάι), Γκούμας, Λαγιούς (69’ Παπαδόπουλος), Παλάσιος, Όζμπολτ (46’ Οζέγκοβιτς)

Βόλος (Μπράτσος): Μορέιρα, Αμπάντα, Μύγας, Τριανταφύλλου, Λυκουρίνος, Κόμπα, Μπουζούκης (46’ Γρόσδης), Τζόκα (70’ Λεγκίσι), Γκονζάλες, Χουάνπι (46’ Κύρκος), Λάμπρου (82’ Βαϊνόπουλος)

Πηγή: monobala.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook