Στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 ρίχνονται οι παίκτες της Εθνικής ομάδας.

Μάλιστα στην πρεμιέρα έχουν το δυσκολότερο έργο, καθώς την Πέμπτη αντιμετωπίζουν στη Γρανάδα την Ισπανία, η οποία δεν είναι απλώς φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση, αλλά συγκαταλέγεται στις ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο.

«Είναι ένας αγώνας στον οποίο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα δείξουμε στους εαυτούς μας και στην Ευρώπη ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μία ομάδα όπως η Ισπανία. Αυτή είναι η πρόκληση. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα» σημείωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν΄τ Σχιπ.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του την Πέμπτη τον Δημήτρη Γιαννούλη, που θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς με τη Γεωργία. Τελευταία προσθήκη στην αποστολή της Εθνικής είναι ο Μιχάλης Μπακάκης.

Επιστροφή… Ζλάταν

Την ίδια ώρα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δακρύζει κατά την ανακοίνωση της επιστροφής του στην Εθνική Σουηδίας, αναφερόμενος στα παιδιά του.

«Βασικά ο Βίνσεντ (γιος του) έκλαιγε όταν τον άφησα πίσω (στο Μιλάνο). Αλλά είναι εντάξει, είναι εντάξει» ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Σουηδός επιθετικός.

Ο 39χρονος Σουηδός επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην Εθνική της χώρας του, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα και την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ αντιμετωπίζει τη Γεωργία.

Από το Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook