Γίνεται να μην αγωνίζεσαι κι όμως να κλέβεις την παράσταση; Δείτε πως το κατάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη της ομάδα του, των Μπακς, επί των Πέισερς με 140-113.

Τι και αν ήταν στο πάγκο; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χόρεψε, κοιμήθηκε, μιμήθηκε το εντυπωσιακό κάρφωμα του αδερφού του Θανάση και στο τέλος πανηγύρισε έξαλλα την νίκη των Μίλγουοκι Μπακς απέναντι στους Πέισερς με 140 -113.

O «Greek Freak» έμεινε στο πάγκο λόγω του προβλήματος που έχει στο γόνατο, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κλέψει την παράσταση για ακόμα μία φορά, συνδράμοντας τα μέγιστα στην ομάδα του,έστω και εκτός παρκέ.

«Αυτή η ενέργεια, αυτή η θετική αύρα, αυτό το χάρισμα που έχει ο Γιάννης. Είναι ένας από τους καλύτερους μας παίκτες. Περνάμε όμορφα, παίζουμε μαζί, δυστυχώς σήμερα δεν ήταν μαζί μας» υπογράμμισε ο παίκτης των Μπακς, Πατ Κόνατον.

Στο τέλος μάλιστα, ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν παρέλειψε να χαρίσει τα παπούτσια του σε ένα μικρό φίλο των Μίλγουοκι Μπακς.

Σε άλλο παιχνίδι του ΝΒΑ, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αλεξέι Ποκουσέφσκι ήταν εξαιρετικός στη νίκη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επί των Τίμπεργουλβς με 112-103, πετυχαίνοντας double double με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Από το Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook