Bild: Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ θέλουν τον Τζόλη του ΠΑΟΚ

Στην εξίσωση για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη βάζει και την Γκλάντμπαχ μετά την Ντόρτμουντ η έγκυρη εφημερίδα «Bild».
Νέα… Μπορούσια στο κόλπο για τον Χρήστο Τζόλη. Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γκλάντμπαχ βρίσκεται ο 19χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος παράλληλα απασχολεί και την Ντόρτμουντ, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.
Σημερινό δημοσίευμα της έγκυρης «Bild» αναφέρει ότι ο άσος του «δικεφάλου» έχει μπει και στο «στόχαστρο» δεύτερου γερμανικού συλλόγου, που τον προορίζει για αντικαταστάτη του Μάρκους Τουράμ.
Στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται ότι για να κάνει δικό της τον Τζόλη η Γκλάντμπαχ θα πρέπει να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ ώστε να ανάψει το «πράσινο φως» ο ΠΑΟΚ.
Από bwin-ΣΠΟΡ FM
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε ύφεση η φωτιά σε Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα: Κάηκαν σπίτια, δεκάδες απεγκλωβισμοί, σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική
- Μέρκελ: «Με πλήγωσε όταν με συνέδεσαν με τον ναζισμό» – «Δεν θα ζητούσα συγγνώμη για το πώς χειρίστηκα την κρίση» (βίντεο)
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κύθηρα, Εύβοια, περιοχές της Πελοποννήσου και του Βορείου Αιγαίου
- Φωτιά σε Ραφήνα και Πικέρμι: Προς Σπάτα κινείται το πύρινο μέτωπο –Καίγονται σπίτια, μηνύματα του 112 για εκκενώσεις οικισμών, μάχη των πυροσβεστών
- Κρήτη: Αυτός είναι ο γυμνασιάρχης στο Ηράκλειο που προφυλακίστηκε για βιασμό μαθήτριας – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
- Ελένη Φουρέιρα: Viral η ατάκα για την καταγωγή της στη συναυλία της: “Τα κάνω όλα εγώ, είμαι Αλβανός»… (βίντεο)
- Big Brother: Ο αρχηγός αποφασίζει να κάνει «ό,τι γουστάρει» -Δείτε το τρέϊλερ και αποσπάσματα
- Mεγάλη φωτιά στη Ραφήνα κοντά σε σπίτια – Μήνυμα του 112 για εκκένωση οικισμών – Κλειστή η Μαραθώνος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook