Για την Γρανάδα αναχώρησε το πρωί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, εκεί όπου αύριο θα ξεκινήσεις τους αγώνες στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.

Σχεδόν 13 χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο επίσημο ματς της Εθνικής μας ομάδας με την Εθνική Ισπανίας. Πλέον, έμεινε μόλις μία ημέρα για να τεθούν αντιμέτωπες ξανά οι δύο ομάδες, αυτή τη φορά στην Ιβηρική χερσόνησο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε. Πέρασε καιρός. Αρχίζοντας τους αγώνες με μία ομάδα όπως η Ισπανία και μάλιστα εκτός έδρας είναι για εμάς μία πρόκληση» σημείωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Οι διεθνείς πραγματοποίησαν την καθιερωμένη επίσημη φωτογράφιση ενόψει των υποχρεώσεων για το Μουντιάλ του 2022. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν και τα νέα πρόσωπα, με τους παίκτες του Τζον Φαν Σχιπ να χαλαρώνουν πριν την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης.

Στη συνέχεια αναχώρησαν για Ισπανία χωρίς νέα προβλήματα για το πιο δύσκολο ματς του ομίλου. «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά» πρόσθεσε ο Φαν Σχιπ.

Το ματς θα διεξαχθεί στο Νουέβος Λος Κάρμενες, την έδρα της Γρανάδα, χωρίς θεατές.

Από το Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook