Ο διαιτητής που είχε συλληφθεί σε πάρτι οργίων σφυρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, που είχε συλληφθεί σε πάρτι οργίων στη Βοσνία -και αφέθηκε ελεύθερος- ορίστηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Ο Σλάβκο Βίντσιτς θα διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής (19:30) για τη 18η αγωνιστική της Super League, στην Τούμπα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμας Κλάσνιτς, Άντρας Κόβασιτς και τέταρτος ο Βασίλης Φωτιάς από τον Σύνδεσμο Πέλλας.
Στο VAR, δε, θα είναι ο Ματέι Γιουγκ με AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά από την Αιτωλοακαρνανία.
Ο Σλοβένος ρέφερι, θυμίζουμε, σφύριξε το περσινό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2, το οποίο είχε διαρκέσει περισσότερο από 100 λεπτά, με τον Βιεϊρίνια να ισοφαρίζει σε 2-2 με πέναλτι στο 101′.
Και είναι ο ίδιος, επίσης, που είχε συλληφθεί τον Μάιο για συμμετοχή σε πάρτι οργίων στη Βοσνία με ναρκωτικά και όπλα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, που παρακολουθούσε κάθε κίνηση της Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, η οποία ήταν η διοργανώτρια.
Ο Βίντσιτς αφέθηκε ελεύθερος, καθώς αποδείχθηκε πως δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση, δηλώνοντας τότε στην ”Vecer” της πατρίδας του.
«Βρέθηκα σε αυτό το πάρτι κατά τύχη. Έχω δική μου εταιρεία, ήμουν στη Βοσνία για μία επαγγελματική συνάντηση. Δέχθηκα την πρόσκληση, που αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος. Το μετανιώνω.
Καθόμουν σε ένα τραπέζι με την εταιρεία μου και ξαφνικά η αστυνομία ήρθε και συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, ούτε οι εταιρικοί μου συνέταιροι. Μας πήγαν στην αστυνομία, καταθέσαμε ως μάρτυρες και όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τους ξέραμε καν, μπορούσαμε να φύγουμε», είπε μεταξύ άλλων.
Πηγή: Bwin-Sport FM
Ολες οι Ειδήσεις
- Κώστας Σαμαράς: Η συγκινητική ανάρτηση για την αδελφή του, Λένα, ανήμερα της ονομαστικής τους εορτής
- «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» το όνομα του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού – “Δίπλα μου στέκονται αυτοί που πέθαναν άδικα” – Τι λέει η ιδρυτική διακήρυξη
- Κρήτη: Στον 33χρονο γιατρό που είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο στο Φρε ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στον Αποκόρωνα (βίντεο)
- Σούπερ Asteras AKTOR, αποχαιρέτησε τη χρονιά με διπλό στο Αγρίνιο!
- Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet 3-2: Φινάλε με χορταστικό τρίποντο για την ομάδα του Λέτο
- Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 6-0: «Εξωγήινος» Τσούμπερ με καρέ σε ιστορικό φινάλε
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αποφυλακίστηκε ο αρχηγός της 17Ν μετά από 24 χρόνια κράτησης
- «Ελπίδα για τη Δημοκρατία, Μαρία Καρυστιανού, Ανεξάρτητο Κίνημα Πολιτών» το όνομα του κόμματος – Live από τη Θεσσαλονίκη η παρουσίαση του νέου κόμματος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook