Gazzetta dello Sport: «Οι απολαβές του Παπασταθόπουλου εμπόδιο για την Λάτσιο»
Οι απολαβές του Σωκράτη Παπασταθόπουλου αποτελούν το μεγάλο εμπόδιο για τη μεταγραφή του στην Λάτσιο, σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport».
Η ομάδα της Ρώμης φέρεται να έχει στο στόχαστρο τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, αλλά θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσει να καλύψει τα χρήματα που αξιώνει.
Με βάση πάντα το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο «Sokratis» φέρεται να ζητά κλειστό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Ποσό που δεν μπορεί να καλύψει η Λάτσιο, καθώς δεν επιθυμεί, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα να μπει εμπόδιο σε κάποιον από τους ταλαντούχους παίκτες της.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Ελαιόλαδο σε τενεκέδες: Τι ισχύει για τη μεταφορά του μεταξύ συγγενών και φίλων – Tι αλλάζει
- Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος ΝΔ, πτώση ΠΑΣΟΚ, τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεκακομματική Βουλή
- Γιώργος Λιάνης: «Ο Χρήστος Μάστορας δεν είναι Καζαντζίδης, αλλά προσπάθησε – Είχε μητριαρχική μανία ο Στέλιος» (βίντεο)
- Λούκα Κατσέλη: Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είμαι υποψήφια για Πρόεδρος της Δημοκρατίας
- «Δεν μου λείπει η γκρίνια της, αν ζούσε τώρα δεν θα είχα παντρευτεί» λέει ο θετός γιος της Πόλυ Πάνου (βίντεο)
- Στέφανος Κασσελάκης : Θα αναλάβω την ευθύνη μου – Το πόθεν έσχες μου είναι απόλυτα διαφανές και πλήρως δηλωμένο»
- O «Πόλεμος της Τσιπούρας» στο Prime Time του ΣΚΑΪ – Απόψε στις 21:00 – Δείτε το τρέϊλερ
- ACTION 24: Ρεκόρ τηλεθέασης στον τελικό Ρεάλ- Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ Ισπανίας με 650.000 θεατές!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook