Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της απέναντι στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχο τεσσάρων Γκραν Σλάμ τίτλων.

Το επίτευγμα της Μαρίας Σάκκαρη να νικήσει και να αποκλείσει την Ναόμι Οσάκα ήταν τόσο μεγάλο, που και η ίδια αδυνατούσε να το πιστέψει.

Στις δηλώσεις της στο γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα, που βρήκε την Σάκκαρη να έχει παραχωρήσει μόλις τέσσερα γκέιμς απέναντι σε μια αθλήτρια κορυφαίου επιπέδου, η θριαμβεύτρια εστίασε στην αυτοπεποίθησή της, που γιγαντώθηκε μετά τα έξι ματς πόιντς που «έσβησε» απέναντι στην Πεγκούλα, στον προημιτελικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έπαιξα εξαιρετικό τένις. Είναι απίστευτη πρωταθλήτρια η Οσάκα, αλλά δεν έχω λόγια για το σημερινό. Έχω μείνει άφωνη», τόνισε η Σάκκαρη.

«Με βοήθησε σίγουρα το γεγονός ότι έσωσα έξι ματς πόιντς στο προηγούμενο παιχνίδι μου. Έχω κάνει ανατροπές πολλές φορές στους αγώνες μου και σήμερα ήταν καθοριστικό που μπόρεσα να πάρω πίσω το μπρέικ στο 1-4 του δευτέρου σετ».

Και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κατέληξε: «Συνέχισα να πιστεύω στον εαυτό μου, επέστρεψα καλές μπάλες, πάντα μου αρέσει να επιστρέφω γουίνερς άλλωστε, κι εν τέλει έκλεισα το ματς στα δυο σετ. Μου βγήκε το παιχνίδι και μου άρεσε πολύ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook