Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να προηγήθηκε με σετ και μπρέικ (2-6, 0-2) κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτζ, όμως… κατάφερε να ηττηθεί από τον Πολωνό και να μείνει πρόωρα εκτός Miami Open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε να μείνει ψύχραιμος από τα μέσα του δευτέρου σετ και έπειτα, δεν έπιασε ποτέ τα στάνταρ απόδοσης που θα ήθελε και δίκαια αποκλείστηκε από το Masters της Φλόριντα.

Μετά από δυο ώρες και 22 λεπτά αγώνα, ο Χουρκάτζ επικράτησε με 2-6, 6-3, 6-4 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού, όπου περιμένει έναν εκ των Αντρέι Ρούμπλεφ και Σεμπάστιαν Κόρντα.

Ο Στέφανος έχασε έτσι τη μεγάλη του ευκαιρία για να κατακτήσει τον παρθενικό του Masters τίτλο, μιας και ήταν ο μεγαλύτερος seeded που είχε απομείνει στο ταμπλό και η κλήρωσή του, ήταν ευνοϊκή.

Βέβαια, αυτά φαίνονται στην πράξη και ο 22χρονος Έλληνας, Νο5 τενίστας του κόσμου, δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στον Χουρκάτζ.

Τι κι αν προηγούνταν με 7-1 στο Η2Η του με τον Πολωνό ; Ο Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με ανατροπή και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Miami Open 2021.

tennis24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook