Η ομάδα του Βόλου επιβλήθηκε με 3-1 κόντρα στον Παναιτωλικό σε ένα ματς στο οποίο όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και το εξαργύρωσαν αυτό παίρνοντας ακόμα ένα τρίποντο. Στην αντίπερα όχθη ο Παναιτωλικός ειδικά από τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και έπειτα είχε τις ευκαιρίες του, αλλά ήταν άστοχος.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον Βόλο. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή πως ήθελαν να πιέσουν και ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στην πρώτη τους φάση.

Οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν έδιωξαν σωστά σε ένα γέμισμα από τα δεξιά, ο Ριένστρα έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με τρομερό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κνετ.
Ο Βόλος συνέχισε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έδειχνε να ψάχνει και το δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε με μία παρόμοια φάση με αυτή του πρώτου γκολ.

Στο 13΄μετά από σουτ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ταχάρ και ο Σιδηρόπουλος μετά από παρέμβαση του VAR έδειξε πέναλτι, αν και αρχικά είχε δώσει φάουλ. Ο Μπουένο ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0.
Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε μετά το 2-0. Ο Βόλος έφτανε πιο εύκολα στην εστία του Παναιτωλικού, ενώ οι φιλοξενούμενοι τα χαλούσαν στην τελική πάσα.

Με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Ταχάρ δεν είχαν απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Ωστόσο, μετά από υπόδειξη του VAR για χέρι του Περέα μέσα στην περιοχή, ο Σιδηρόπουλος έδωσε σωστά το πέναλτι και ο Βέργος έκανε το 2-1 στο 37′.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτίσουν πάνω σε αυτό το γκολ και να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως και πάλι προδόθηκαν από την άμυνα τους.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουένο, ο Γκρίλο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Μήτογλου που είχε όλο το χρόνο να την κοντρολάρει και να σουτάρει κάνοντας το 3-1 στο 42′.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι με καλύτερο ρυθμό από ότι στο πρώτο και με πολλές ευκαιρίες κυρίως για τους φιλοξενούμενους.

Ο Δέλλας τα έπαιξε όλα για όλα προσπαθώντας να κάνει την ομάδα του πιο απειλητική. Είχε ένα ακυρωθέν γκολ μετά από υπόδειξη του VAR για οφσάιντ και σημαντικές ευκαιρίες.

Μεγαλύτερες απ’ όλες αυτές του Ντάλσιο ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν και όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων τον νίκησε σε διπλό χρόνο.

Ο Κλέιμαν και η αστοχία των παικτών του Παναιτωλικού δεν επέτρεψαν να αλλάξει το σκορ. Χαρακτηριστική ήταν η φάση του 86ου λεπτού όταν ο Βέργος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων αλλά και εκείνος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με την προσπάθειά του να σταμάτα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Βόλου.

www.sport24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook