Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε την ΑΕΛ για την τρίτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten και οι "βυσσινί" πέτυχαν πολύτιμο τρίποντο, νικώντας μάλιστα τον Ατρόμητο για πρώτη φορά στην έδρα του, χάρη στο χρυσό γκολ του Στίφλερ στο 41'.

Πλέον η ΑΕΛ έχει 23 βαθμούς, έχοντας δύο περισσότερους από τον τελευταίο Παναιτωλικό και έναν λιγότερο από τον 12ο ΟΦΗ, ο οποίος έχει 24. Πλέον η παραμονή μοιάζει εφικτή για την ομάδα του θεσσαλικού κάμπου, αν και υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα στα playouts.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν μουδιασμένα, ψάχνοντας να βρουν τα πατήματά τους. Πολύ συγκινητική ωστόσο ήταν η αφιέρωση των παικτών των γηπεδούχων στον Χάρη Χαρίση, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα απουσιάζει μίνιμουμ για έξι μήνες από τα γήπεδα. Ο Ουμπίντες κατά την είσοδο των δύο ομάδων, κρατούσε στα χέρια του τη φανέλα με το όνομα του.

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι η ευκαιρία του Ακούνια στο 20′, ο οποίος δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το κάθετο αριστερό δοκάρι του Μανδά.

Ο Ατρόμητος απείλησε στο 38′ με τον Γκάλο να δοκιμάζει το σουτ με το δεξί, και τον Νάγκι να στέλνει τη μπάλα σε κόρνερ με το ένα χέρι.

Στο 41′ οι “βυσσινί” πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Γιακιμόφσκι εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή, ο Μανδάς δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα, αν και η ταχύτητά που ερχόταν στην αγκαλιά του ήταν χαμηλή και ο Στίφλερ από κοντά έκανε το 1-0.

Οι Περιστεριώτες έφτασαν κοντά στο να απαντήσουν άμεσα, ωστόσο ο Μανούσος είδε την προσπάθεια του με το κεφάλι, έπειτα από γλυκιά σέντρα του Ουμπίντες από τα δεξιά να καταλήγει στο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Αγκάγιεφ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με την προσπάθειά του να περνάει παράλληλα από το αντίπαλο τέρμα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με ένταση στο δεύτερο μέρος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά το παιχνίδι. Αρχικά ο Γιακιμόφσκι συγκρούστηκε με το δοκάρι στο 53′, στην προσπάθειά του να καλύψει την εστία του Ναγκί σε κοντινή προβολή του Μανούσου, αλλά και ο Μπέρτος ο οποίος μάτωσε στο κάτω χείλος, λόγω χτυπήματος σε μαρκάρισμα στην περιοχή.

Στο 61′ ο Μανούσος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, ωστόσο ήταν εκτεθειμένος, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει. Θα ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ, αν δεν ήταν σε θέση οφσάιντ, καθώς το κοντρόλ αλλά και το τελειώμά του ήταν υποδειγματικό.

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση στο 68ο λεπτό, καθώς στην προσπάθειά του να κάνει βολέ κλώτσησε το πόδι του Ντουρμισάι.

Ο Έλληνας επιθετικός της ΑΕΛ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, με τον Μανδά να αποχωρεί υποβασταζόμενος από το γήπεδο και να αντικαθίσταται από τον Θεοδωράκη. Ο νεαρός πορτιέρο την ώρα που έβγαινε αποχωρούσε κλαίγοντας, κάτι που ίσως προμηνύει άσχημα νέα.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού να βρει κάποιο γκολ, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να είναι αργός και τα σκληρά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν. Καλύτερη στιγμή για τις Περιστεριώτες, η ευκαιρία του Γκάλο μέσα από την περιοχή στο 90+1′, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια του Νάγκι.

Οι Περιστεριώτες είχαν κάποιες τελικές χωρίς αποτέλεσμα, καθώς ο Νάγκι επενέβη όπου χρειάστηκε, με αποτέλεσμα οι “βυσσινί” να κρατήσουν το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το τέλος. Μάλιστα οι παίκτες του Τζανλούκα Φέστα πανηγύρισαν έξαλλα το διπλό στο Περιστέρι.
www.sport24.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook