Στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-1 την Μπαρτσελόνα σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι, φτάνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό ήταν το 13ο αήττητο σερί ματς της Ρεάλ.

Στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αναμετρήθηκαν με φόντο την κορυφή της La Liga. Το σκορ άνοιξε ο Μπενζεμά, νωρίς, στο 13’ με εκπληκτικό τακουνάκι. 10ο γκολ του Γάλλου φορ σε Ελ κλάσικο. Η Βασίλισσα έκανε μάλιστα και το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόνι Κρόος στο 28’, με τη μπάλα να βρίσκει τόσο στην πλάτη του Ντεστ όσο και στο κεφάλι του Ζόρντι Άλμπα πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Η ομάδα του Ζιντάν συνέχισε να σφυροκοπά την εστία του Τερ Στέγκεν, με τον Βαλβέρδε στο 34’ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια τον Γερμανό να διώχνει το σουτ του Βάσκεζ.

Το γκολ της σεζόν παραλίγο να πετύχει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μέσι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Κουρτουά.

Η Μπαρτσελόνα έβγαλε αντίδραση με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, όταν ο Μινγκέθα έστω και με το… καλάμι, μείωσε το σκορ σε 2-1.

Γύρισμα του Βινίσιους Τζούνιορ στο 61’ και 2ο δοκάρι για τους Μερέγχες στην αναμέτρηση.
90’ στο ματς, φάουλ του Κασεμίρο στον Μινγκέθα και αποβολή του Βραζιλιάνου από την αναμέτρηση.

Η ομάδα του Κούμαν έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όταν το γυριστό του 18χρονου Μορίμπα κατέληξε στο δοκάρι του Κουρτουά.

16 ματς χωρίς ήττα και πρωτιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αρνητικό ρεκόρ με 7 συνεχόμενα Ελ Κλάσικο χωρις γκολ για τον Λιονέλ Μέσι.

Από το MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook