Με ισοπαλία 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague.

Ο Βόλος και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμετρήθηκαν στο Πανθεσσαλικό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των playouts της Super League Interwetten. Το μεταξύ τους παιχνίδι έληξε ισόπαλη 1-1, σε μία μάχη χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες δεν κινδυνεύουν.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σάντσες, για να πετύχει την ισοφάριση στο 29′ ο Λιάσος. Οι Θεσσαλοί με αυτό το αποτέλεσμα παρέμειναν στην πρώτη θέση των playouts με 39 πόντους, ενώ ακολουθούν οι Ηπειρώτες στους 35 και εξασφάλισαν την παραμονή τους.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε με πάρα πολύ καλό ρυθμό, με τους Θεσσαλούς να αποκτούν το προβάδισμα από πολύ νωρίς. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Σάντσες βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι Θεσσαλοί συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 6′ ο Περέα από πάρα πολύ κοντά δεν κατάφερε να ευστοχήσει στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 12′ ο Βόλος είχε νέο δοκάρι αυτή τη φορά μετά από κεφαλιά του Σωτήρη Νίνη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρά το πολύ καλό ξεκίνημα του Βόλου ξεπέρασε το αρχικό σοκ. Άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και σύντομα έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Κάστρο έκανε το μακρινό σουτ, ο Κλέιμαν απέκρουσε με αστάθεια, έτσι ο Λιάσος πήρε το ριμπάουντ γράφοντας το 1-1.

Το 1-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε στο δεύτερο μέρος, με το παιχνίδι να είναι μέτριο ποιοτικά. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώνονταν στη μεσαία γραμμή του γηπέδου, ενώ καμία δεν μπόρεσε να πάρει ξεκάθαρα τα ηνία.
Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος καταγράφηκε στο 59ο λεπτό. Ο Ντεντάκης δοκίμασε το πόδι του από μακριά, με τον Χουτεσιώτη να μπλοκάρει εύκολα. Η εικόνα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, με τον ΠΑΣ να έχει μία καλή στιγμή στο 83′ με τον Γροσδάνη. Οι Ηπειρώτες βρήκαν δίχτυα με τον Σάλιακα στο 88′, αλλά ήταν εκτεθειμένος. Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα βρήκε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

www.sport24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook