Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού με τον Σέρβο εξτρέμ να σκοράρει δύο φορές σε διάστημα 14 λεπτών και να βάζει την ομάδα του σε θέση οδηγό με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να κρατάνε μέχρι τέλος το υπέρ τους σκορ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με το τρίποντο που πήρε έκανε άλμα στη βαθμολογία, πέρασε ξανά την ΑΕΚ, ενώ είναι στο +5 από τον Παναθηναϊκό και στο -3 από τον Άρη τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους αλλά το δεύτερο και δη μέχρι το 80′ άνηκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γκαρσία μπήκε εξαιρετικά στο δεύτερο μέρος, πίεσε, έψαξε το γκολ και το βρήκε στο 49′ με τον Παπαδόπουλο να μην διώχνει σωστά και τον Ζϊβκοβιτς με τρομερό σουτ να νικάει τον Ζοζέ Σα.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και στο 63′ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα όταν βγήκε όμορφα στο τρανζίσιον με τον Καντουρί να κάνει μια τρομερή κάθετη πάσα προς τον Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον Σα και από δύσκολη θέση έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή στο παιχνίδι, να είναι καλύτεροι ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός ήταν κακός στο δεύτερο μέρος, κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής του. Παρά τις αλλαγές που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπόρεσε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδα του που μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη από το 80′ και μετά τέσσερις φορές αλλά χωρίς να μπορέσει να μειώσει το σκορ και να μπει ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θα μπορούσε να βάλει και τρίτο γκολ όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τζόλης βγήκε τετ α τετ με τον Σα αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε αρκετά έξω.

www.sport24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook