Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 14:30, τον Γιανίκ Σίνερ, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Barcelona Open, όπου θα βρει έναν εκ των Ράφα Ναδάλ ή Καρένιο Μπούστα.

Πλησιάζουμε προς ένα πολύ μεγάλο ματς. Οι φιναλίστ της Βαρκελώνης το 2018, Ραφαέλ Ναδάλ και Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι ένα βήμα μακριά από να βρεθούν στην ίδια θέση με τρία χρόνια πριν, στο ιστορικό τουρνουά της ισπανικής πόλης.

Έχουν, όμως, ένα εμπόδιο ακόμα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, των οκτώ σερί νικών στο τουρ, αλλά και των 15(!) σερί κερδισμένων σετ, αγωνίζεται κόντρα στον καλύτερο τενίστα κάτω των 20 ετών στον κόσμο, το Νο.19 της παγκόσμιας κατάταξης, τον εκπληκτικό Γιανίκ Σίνερ (14:30, COSMOTE SPORT 6 HD).

Ο Σίνερ, των 18 νικών ήδη φέτος στο τουρ, είναι ένας κάτι παραπάνω από υπολογίσιμος αντίπαλος για τον Στέφανο και, κατά σύμπτωση, οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις στο τουρ έχουν έρθει στο ίδιο venue, το Masters της Ρώμης με μοιρασμένες τις νίκες (πιο πρόσφατη νίκη ο Σίνερ το 2020).

Στη συνέχεια, σκυτάλη παίρνει ο μόνιμος νικητής της Βαρκελώνης, Ράφα Ναδάλ που είναι το τεράστιο φαβορί στην αναμέτρηση κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (17:00).

Ο Ισπανός θρύλος δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον συμπατριώτη του σε 7 αναμετρήσεις ενώ στο χώμα δεν έχει χάσει ποτέ σετ από αυτόν.

Από το Tennis24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook