Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε τον Άρη για την έκτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Οι δύο ομάδεςΑστέρας Τρίπολης και Άρης αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, χάρη στα τέρματα των Μαντσίνι στο 74′ και Ρόουζ (αυτογκόλ) στο 81′.

Ο Άρης έμεινε στους 58 βαθμούς, όντας σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είναι έκτος έχοντας 45 βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό στο πρώτο μέρος μέχρι το 25′, με τις δύο ομάδες ωστόσο να μην είναι προσεκτικές στην τελική προσπάθεια, καθώς μόλις μια από τις επτά τελικές κατέληξαν εντός εστίας, με τον Τσιφτσή να μην δυσκολεύεται να μπλοκάρει την μπάλα.

Καλύτερη στιγμή για τους Αρκάδες στο 22′. Ο Τιλίκα έκανε ωραία ψιλοκρεμαστή σέντρα στην πλάτη της άμυνας του Άρη, ο Ριέρα πετάχτηκε στον κενό χώρο, τσίμπησε την μπάλα, προλαβαίνοντας τον Κουέστα στην έξοδο του, ωστόσο η προσπάθειά του κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Ο Άρης απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια στο 41′, από τα αριστερά λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιφτσή.

Ο Αστέρας βρέθηκε μια ανάσα από το 1-0 στο 55′. Ο Ρόουζ έχασε την μπάλα από τον Ριέρα εκτός περιοχής, ο Ισπανός μπήκε περιοχή, βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Κουέστα, δοκίμασε να τον κρεμάσει, ωστόσο το τελείωμά του ήταν κακό, με τον Πορτογάλο να καταλαβαίνει τις προθέσεις του.

Ο Άρης απείλησε στο 68′ με τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Άρης έφυγε στην κόντρα με τον Μάνο να τροφοδοτεί τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό την κατάλληλη στιγμή. Αυτός επιχείρησε το σουτ εντός περιοχής, με τον Μανσίνι να πέφτει στη γωνιά του και να παραχωρεί κόρνερ.

Στο 74′ ο Άρης βρήκε το γκολ που έψαχνε’. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου (ο οποίος ήταν στην κερκίδα, καθώς είχε συμπληρώσει κάρτες), άλλαξαν ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή των Αρκάδων.

Ο Μπρούνο Γκάμα έκανε την κάθετη μπαλιά τρύπα στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα και ο Μανσίνι, έχοντας πλάτη στο τέρμα, γύρισε το κορμί του και με ωραίο σουτ, εκτέλεσε τον Τσιφτσή και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Ο Αστέρας απάντησε άμεσα στο 81′. Οι Αρκάδες έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Τιλίκα μοίρασε στον Κώτσιρα στα αριστερά, αυτός έκανε το παράλληλο γύρισμα στην περιοχή, με τον Ρόουζ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όντας υπό πίεση από τον Μπαράλες.

Ο Άρης φώναξε για πέναλτι πάνω στον Μπερτόγλιο, για μαρκάρισμα στην μικρή περιοχή στην προσπάθειά του να σουτάρει, στην τελευταία φάση του αγώνα, ωστόσο τόσο ο Φωτιάς όσο και το VAR έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάτι, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να είναι 1-1.

Πηγή: www.sport24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook