Μετά από έναν εκπληκτικό τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Ραφαέλ Ναδάλ .

Δυστυχώς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε έναν πόντο μακριά από μία ιστορική νίκη κόντρα στον τεράστιο Ραφαέλ Ναδάλ αλλά ο Ισπανός θρύλος κατάφερε να κρατήσει το αήττητο των τελικών του στο Barcelona Open κερδίζοντας τον Έλληνα πρωταθλητή με 6-4, 6-7(6), 7-5.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας υποκλίθηκε στο θρύλο του αθλήματος αλλά και ο Ναδάλ αναγνώρισε την αξία του Τσιτσιπά.

Είναι συγκινητικές οι δηλώσεις τους.

Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ, αλλά στο τέλος του αγώνα ο ένας αποθέωσε τον άλλο για την απόδοσή του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας υποκλίθηκε στον θρύλο του αθλήματος, αλλά κι αυτός με τη σειρά του, έβγαλε το… καπέλο στον αντίπαλό του, ο οποίος και βρίσκεται στο Νο1 του Race τη φετινή χρονιά.

Δυστυχώς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε έναν πόντο μακριά από μία επική, ιστορική νίκη κόντρα στον τεράστιο Ραφαέλ Ναδάλ αλλά ο Ισπανός θρύλος κατάφερε να κρατήσει το αήττητο των τελικών του στο Barcelona Open κερδίζοντας τον Έλληνα πρωταθλητή με 6-4, 6-7(6), 7-5.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

«Τι εβδομάδα! Απόλαυσα τη διαδρομή μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές. Μας είχαν λείψει αυτά τα μεγάλη τουρνουά πέρσι όπως και ο κόσμος. Ράφα σε ζηλεύω. Το δικαιούσαι αυτό το τρόπαιο. Το ξέρεις αυτό. Συγχαρητήρια. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να παίζει κανείς εναντίον σου.
Ευχαριστώ την ομάδα μου. Ευχαριστώ Απόστολε και Θεοδώρα που είστε εδώ και με στηρίζετε σε κάθε μου προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Πρέπει να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από το τουρνουά. Εύχομαι μία μέρα να δούμε και στην Ελλάδα ένα αντίστοιχο τουρνουά τένις»

Οι δηλώσεις του Ναδάλ

«Στέφανε συγχαρητήρια. Έχεις παίξει έναν φανταστικό τελικό. Έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου. Είμαι ευγνώμων που είμαι πίσω στη Βαρκελώνη. Σημαίνει πολλά για εμένα ότι κατάφερε να κατακτήσω το τρόπαιο για μία ακόμη χρονιά σε μία πολύ που με έχει στηρίξει σε όλη μου την καριέρα. Ευχαριστώ όλους όσου βοηθήσαν για να γίνει αυτό το τουρνουά».

Ο Ναδάλ σήκωσε το τρόπαιο στη Βαρκελώνη για 12η φορά έχοντας στο ενεργητικό του 87 τίτλους.

Το μάτς ήταν εκπληκτικό με μια πρωτοφανή διάρκεια 3 ωρών και 40 λεπτών.

Ο Έλληνας τενίστας κατά τη διάρκεια της απονομής και της παραλαβής του τροπαίου για τη δεύτερη θέση, δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα του κοινού, το οποίο αναγνώρισε την προσπάθειά του κόντρα στον Ναδάλ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook