Σε ένα ματς με πέντε δοκάρια, Παναιτωλικός και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο Αγρίνιο για την 18η αγωνιστική της Super League.

Δυναμικό ξεκίνημα στο ματς για τον Παναιτωλικό, που μόλις στο 2’ ο Βέργος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από πλεονεκτική θέση. Λίγα λεπτά αργότερα η Λαμία απάντησε με δικό της δοκάρι. Ο Μπα εκτέλεσε φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ από το κεφάλι του Κνετ.

Τα δοκάρια συνέχισαν να πρωταγωνιστούν και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού λίγα λεπτά μετά την έναρξή του, ο Τζανετόπουλος με πλασέ τράνταξε την εστία του Παναιτωλικού. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Μάζουρεκ διέσχισε το μισό γήπεδο, όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί. Τέλος, ο Αζάντι στο 75’ στόχευσε με κεφαλιά και πάλι το οριζόντιο των φιλοξενούμενων!

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (84’ Νταλσιο), Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας (70’ Αρσούρα), Τσότσαλιτς, Λιάβας, Ντίας, Ταχάρ (84’ Γιακολις), Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (77’ Αριγίμπι), Βέργος (69’ Αζάντι)

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (68’ Μπιάρνασον), Ντελ Πίνο (79’ Πίτι), Ρόμανιτς, Μπα (33’ Καραμάνος), Αραμπούλι (78’ Προβυδάκης),

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook