Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε άνετα 2-0 (6-1, 6-2) του Μπενουά Περ

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-1, 6-2 του 31χρονου Γάλλου και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Masters της Ισπανίας, δείχνοντας από νωρίς τα δόντια του στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Βέβαια, το τεστ που του έβαλε ο Περ, ήταν για… αρχάριους. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Νο35 τενίστας στον κόσμο ήταν εκτός κλίματος από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο, τα νεύρα του κρεμόντουσαν από μια λεπτή γραμμή και η απόδοσή του, δεν έφτανε ούτε για αστείο, ώστε να προβληματίσει τον φορμαρισμένο Στεφ.

Στους “16” του Madrid Open, ο 22χρονος Έλληνας θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Κάσπερ Ρουντ και Γιοσίτο Νισιόκα, που αγωνίζονται αυτή την ώρα στο τελευταίο ματς της ημέρας, στη Μαδρίτη.

Η πρεμιέρα του Τσιτσιπά δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Ο Στέφανος ήταν το αφεντικό του αγώνα εξ’ αρχής και μετουσίωσε την ανωτερότητά του με μια άνετη straight sets επικράτηση. Αυτή, ήταν η 10η νίκη του στο χώμα για φέτος, σε 11 αγώνες που έχει δώσει.

Στο κομμάτι των στατιστικών, ο Περ κέρδισε μόλις 17/42 πόντους πίσω από το σερβίς του, βλέποντας τον Τσιτσιπά να επιτίθεται συνεχώς προς το μέρος του.

Όντας σε άσχημη αγωνιστική περίοδο, ο Γάλλος δεν είχε απαντήσεις και τα τρία γκέιμς που κέρδισε σε όλο το ματς, μάλλον είναι πολλά.

Πηγή: Tennis24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook