Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε πίσω αναφορικά με τα όσα είχε πει περί αναστολής του πρωταθλήματος της Super League 2.

«Παγώνει» πλέον η πρόθεση του Ν. Χαρδαλιά για αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super League 2 (B’ Εθνική).
Αιτία της εισήγησης του αυτής ήταν η έλλειψη αντανακλαστικών για τιμωρία εκείνων που παραβιάζουν το πρωτόκολλο, όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε νέα δήλωση του ο Υφυπουργός ανέφερε πως η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής για θέσπιση αυστηρότερου πρωτοκόλλου και τιμωρία όσων το παραβαίνουν, επιβεβαιώνουν την ανησυχία που είχε εκφράσει για όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην ανακοίνωση του γίνεται λόγος για «καθυστερημένα αντανακλαστικά», σημειώνοντας πως τελικά δεν θα εισηγηθεί την αναστολή του πρωταθλήματος.
Παρ’ όλα αυτά, διεμήνυσε ότι θα κάνει μήνυση στην Εισαγγελία για διερεύνηση τυχόν αξιόποινων πράξεων εις βάρος της δημόσιας υγείας, ενώ παράλληλα θα απευθυνθεί και στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας για παραλείψεις στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
«Με την Δημόσια Υγεία ουδείς θα παίζει και σεβόμενοι την εδώ και μήνες υπομονή, επιμονή και θυσίες του ελληνικού λαού, δεν προτιθέμεθα να κάνουμε ουδεμία έκπτωση και να ανεχθούμε οποιαδήποτε παράλειψη ή δικαιολογία. Σε αγαστή συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα πράττουμε τα δέοντα, πάντοτε.», κατέληξε η δήλωση του Χαρδαλιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook