O Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης

Έχασε την ευκαιρία να μπορέσει να τερματίσει δεύτερος καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό για να μειώσει τη διαφορά και να μπορέσει στην 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs να τον προσπεράσει.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ιδίως από το 25′ και μετά, δημιούργησαν σωρεία χαμένων ευκαιριών εκ των οποίων κάποιες εξαιρετικές με Σάσα, Μαντσίνι και Γκάμα αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και έμειναν μακριά από τη νίκη σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα πριν από το ματς, άλλαξε το σχηματισμό του, μπήκε καλά στην αναμέτρηση αλλά μετά το 25 άρχισε να πέφτει η απόδοση του και στη διάρκεια του αγώνα προέκυψαν και άλλα προβλήματα όπως ο τραυματισμός του Χατζηγιοβάνη αλλά και η αψυχολόγητη αποβολή του Πούγγουρα που άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Το τριφύλλι άντεξε μέχρι το τέλος όμως και κράτησε το 0-0 και ίσως την πιθανότητα να μειώσει τη διαφορά από τον Άρη κάτω από τους έξι πόντους την τελευταία αγωνιστική και να περιμένει να δει τι θα αποφασίσει η επιτροπή δεοντολογίας.

Aπό το SPORT24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook