Το βράδυ στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ (21:00, CosmoteSport 1).

Οι Πειραιώτες διεκδικούν το 29ο τρόπαιο της ιστορίας τους και το δεύτερο συνεχόμενο ενώ οι Θεσσαλονικείς θέλουν να φτάσουν στην κατάκτησή του για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού που θα έχει κάνει δύο συνεχόμενα νταμπλ, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής.

Και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με 3-4-3

Για τον Ολυμπιακό αναμένεται να αγωνιστούν οι Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί (ως αριστερό εξτρέμ) και Χασάν.

Για τον ΠΑΟΚ, στο τέρμα θα κάτσει ο Πασχαλάκης και μπροστά του θα έχει τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Κρέσπο. Ροντρίγκο, Μπάμπα, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Κρμέντσικ συμπληρώνουν την 11αδα.

Όπως όλα δείχνουν κανείς από την οικογένεια Σαββίδη δεν θα βρεθεί απόψε στο ΟΑΚΑ για τον μεγάλο τελικό, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης και των πρωτόκολλων των ταξιδιών.

Με αφορμή τον αγώνα, αλλά και την άφιξη περίπου 200 οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, οι Αρχές ανακοίνωσαν απαγόρευση συναθροίσεων στο κέντρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook