Με κεφαλιά του Λίντσεϊ Ροζ στο 30' ο Άρης επικράτησε 1-0 επί της ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υπό το βλέμμα του Κώστα Μήτρογλου που παρακολούθησε το ματς της νέας ομάδας του.

Το γκολ του Λίντσεϊ Ροζ στο 30′ αποδείχθηκε καταλυτικό στο ματς εναντίον της ΑΕΛ.

Οι «κίτρινοι» παρουσίασαν δύο πρόσωπα καθώς στο πρώτο ημίχρονο είχαν φάσεις για να αποκτήσουν σκορ ασφαλείας αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Η ΑΕΛ αναγκάστηκε να παίξει πιο επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο, επί της ουσίας όμως δεν είχε καμία σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Στο 30ο λεπτό, ο Λίντσεϊ Ροζ έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Λάρισας κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας του Μπάγιτς. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό γκολ του Γάλλου κεντρικού αμυντικού ο οποίος σκόραρε έπειτα από έναν χρόνο! Είχε σημειώσει γκολ στις 19/1/2020 στην ήττα από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (71’ Σάκιτς), Ροζ, Δεληζήσης, Ιωάννου, Λούκας Σάσα, Τζέγκο (70’ Ματίγια), Μπερτόγλιο (88’ Κάτσε), Μπρούνο Γκάμα (70’ Σίλβα), Μαντσίνι (19’ Μάνος), Ματέο Γκαρσία.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Καρανίκας (90’ Νούνιτς), Μιχαήλ, Τσόσιτς, Σπαρβ (46’ Μιλοσάβλιεβιτς), Ζίζιτς, Κολομπίνο, Τρούγιτς (65’ Ακούνα), Ντουρμισάι, Πινακάς (83’ Γλυνός), Νικολιάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook