O Αστέρας συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του στο πρωτάθλημα μετά και τη νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Δοκάρι ο Στάικος και «μοιραίος» ο Τσιλιανίδης για τους γηπεδούχους με τις απίθανες ευκαιρίες που έχασε. Στο -1 από Παναθηναϊκό οι Αρκάδες.

Η νίκη αυτή, όχι μόνο τον διατήρησε στην εξάδα, αλλά τον έφερε και σε απόσταση ασφαλείας από την 7η θέση. Σε ένα ματς που έσπασαν καρδιές, είχε αγωνία μέχρι το φινάλε και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.

Στο 15′ ο Σίτο βρήκε χώρο και έτρεξε τη μπάλα από τα αριστερά, την κατάλληλη στιγμή «έκοψε» για τον Λουίς Φεράντεθ που σούταρε και ο Βάτερμαν ναι μεν απέκρουσε, όμως ο Τζίμας με προβολή άνοιξε το σκορ. Ο 19χρονος σημείωσε το πρώτο επαγγελματικό τέρμα της καριέρας του.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι την ανάπαυλα οι Κρητικοί άρχισαν να γίνονται όλο και πιο πιεστικοί χωρίς να καταφέρουν να ισοφαρίσουν.

Και στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ ναι μεν βρίσκονταν έξω από την αντίπαλη περιοχή, αλλά σε αντίθεση με το πρώτο μισό δεν δημιουργούσε μεγάλες φάσεις για γκολ. Όμως στο 75′ ο Τσιφτσής έκανε την απόκρουση του αγώνα. Τότε ο Τσιλιανίδης έκανε το σουτ από κοντά, όμως ο νεαρός γκολκίπερ έδιωξε με τα πόδια κρατώντας το «μηδέν» για τους Αρκάδες.

ΟΦΗ: Bάτερμαν, Κοροβέσης (82′ Γρίβας), Γιαννούλης, Διαμαντής, Βούρος, Ουές (82′ Σολίς) , Μεγιάδο (74′ Ντε Γκούζμαν), Στάικος (53′ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον,Σαρδινέρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής (84′ Αλβαρες), Καστανο, Σουάρεθ, Μουνάφο (57′ Καπίγια), Μπέλοκ, Τίλικα (46′ Κρέσπι), Σίτο (77′ Χριστόπουλος), Τζίμας (57′ Ριέρα), Λ. Φερνάντεθ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook