Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νικήσει το Λαύριο εκτός έδρας με 82-66, να κάνει το 3-1 στη σειρά των τελικών και να κατακτήσει το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας, φτάνοντας παράλληλα και στο 12ο double!

Αυτό το πρωτάθλημα ήταν για τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

Το ημερολόγιο έδειχνε 10 Ιουνίου 2021, ακριβώς τρία χρόνια μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου παράγοντα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Όλοι ήθελαν να παίξουν και για τον άνθρωπο που είχε γιγαντώσει τον σύλλογο. Και το έκαναν…

Μπορεί στις δύο προηγούμενες επισκέψεις στο Λαύριο ο Παναθηναϊκός να έφυγε με την ήττα, αλλά αυτήν την φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η τρίτη ήταν και η… φαρμακερή για τους «πράσινους» οι οποίοι έφτασαν στην τελική επικράτηση με 82-66 κατακτώντας το 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Και αυτό δια χειρός εκείνων που αποτελούν τους «πυλώνες» αυτής της ομάδας και οι οποίοι θα μπουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις προσεχείς ημέρες από τη στιγμή που ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους. Τον Ιωάννη Παπαπέτρου (24π.) και τον Ντίνο Μήτογλου (23π.)

Τα «καυτά» θέματα θα μπουν οσονούπω στο τραπέζι των συζητήσεων. Έως τότε οι παίκτες των «πρασίνων», Έλληνες και ξένοι, μπορούν να απολαύσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος βάζοντας λίγο… γλύκα στην «πικρή γεύση» που άφησε η ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας.

Με πληροφορίες από Gazzetta

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook