Συγκλονιστικές εικόνες στην Κοπεγχάγη όταν ο διεθνής Δανός μέσος Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στο 44ο λεπτό του αγώνα με τη Δανία και οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον επαναφέρουν.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020, ο 29χρονος Έρικσεν, πατέρας 2 παιδιών έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Ο κορυφαίος μέσος Έρικσεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με το Reuters  έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Επίσης ο Έρικσεν από το νοσοκομείο μίλησε με τους συμπαίκτες του ενώ υποβάλλεται σε εξετάσεις.

H UEFA  σε  ανακοίνωση της αναφέρει ότι η Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του και η κατάσταση του είναι σταθερή.

H Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Δανίας επίσης ανακοίνωσε ότι ο Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ξεπέρασε τον κίνδυνο και φρόντισε  να  στείλει μήνυμα στους συμπαίκτες του στην Εθνική Δανίας από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τόμας Μέλερ, ανέφερε πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε μέσω βίντεο κλήσης με τους συμπαίκτες του για να τους διαβεβαιώσει πως είναι καλά.

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, ο Έρικσεν ζήτησε, μάλιστα, να επιστρέψουν στο γήπεδο και να αγωνιστούν κανονικά κόντρα στη Φινλανδία, αφού δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Σύμφωνα με την UEFA, τα νέα από τα Δανία για την πορεία της υγείας είναι εξαιρετικά.

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό του άσου της Ίντερ είναι και η σύζυγος του. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος περιμένει πλέον τα νεότερα για την υγεία του Δανού άσου, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο.


Ο Έρικσεν είχε το Θεό μαζί του 

Νωρίτερα αμέσως μετά την πτώση του Έρικσεν  μέσα στο γήπεδο  βρέθηκαν κοντά οι συμπαίκτες του ζητώντας από το ιατρικό τιμ να βοηθήσει..

Όλοι οι φίλαθλοι στο γήπεδο έκλαιγαν και προσεύχονταν βλέποντας τους γιατρούς να κάνουν μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή στον Έρικσεν που δεν είχε τις αισθήσεις τους και όσο περνούσαν τα λεπτά τόσο κορυφωνόταν και η αγωνία.

Οι ποδοσφαιριστές της Δανίας σχημάτισαν έναν κύκλο για να μη μπορεί να δει κανείς τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και λίγη ώρα αργότετα μετά από συνομιλίες των δύο προπονητών με τον διαιτητή οι παίκτες της Φινλανδίας αποχώρησαν στα αποδυτήρια.

Η UEFA ενημέρωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ότι ο αγώνας διακόπτεται για ιατρικούς λόγους κάτι που ανακοινώθηκε κι από τα μεγάφωνα με την υποσημείωση όμως ότι οι θεατές πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρις ότου υπάρχει νεότερη ενημέρωση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook