Με το Ουαλία – Ελβετία άνοιξε η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Euro 2020.

Οι δύο ομάδες στο Euro 2020 ξεκίνησαν με βαθμό τη διοργάνωση και το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειές τους.
Ουαλία και Ελβετία θα μπορούσαν να έχουν πάρει και το ματς με τις δύο ομάδες να έχουν φάσεις. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από νωρίς και ο ρυθμός καλός.

Η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή του ματς ήταν μία κεφαλιά του Μουρ στο 15′ και η εντυπωσιακή επέμβαση του Ζόμερ. Η απάντηση της Ελβετίας ήρθε πέντε λεπτά μετά με το τακουνάκι του Σερ και το «όχι» του Γουόρντ. Στη συνέχεια απείλησε ο Σεφέροριβτς δις, αλλά το 0-0 παρέμεινε.

Χρειαζόταν η… παρέμβαση του Σακίρι για να ανοίξει το σκορ η Ελβετία. Αφού πρώτα ο Εμπολό είχε μία πολύ καλή στιγμή, στο 49′ έκανε με κεφαλιά το 1-0 από κόρνερ του Σακίρι. Τα μισά γκολ της Ελβετίας επί των ημερών του σε μεγάλες διοργανώσεις έχουν δική του συμμετοχή.

Η Ουαλία για παραπάνω από 20 λεπτά ήταν κακή, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε. Τελικά έφτασε και στην ισοφάριση με τον Μουρ. Το παιχνίδι άνοιξε στα επόμενα λεπτά, ο Γουόρντ έκανε μία εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Εμπολό και το 1-1 έμεινε έως τη λήξη. Έτσι Ουαλία και Ελβετία πήραν βαθμό στην πρεμιέρα τους στο Euro 2020 σε έναν όμιλο που πρώτη είναι η Ιταλία.

ΟΥΑΛΙΑ: Γουόρντ, Ρόμπερτς, Ρόντον, Ντέιβις, Μέφαμ, Μόρελ, Άλεν, Ράμσεϊ (90+3′ Αμπάντου), Τζέιμς (75′ Μπρουκς), Μουρ, Μπέιλ.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Ελβέντι, Σαρ, Ακάντζι, Εμπαμπού, Ροντρίγκες, Τζάκα, Φρόιλερ, Σακίρι (66′ Ζακάρια), Σεφέροβιτς (84′ Γκαβράνοβιτς), Εμπολo.


Πηγή: sportime.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook